Kalendarz na 2015 rok
i tu źle myślisz, kurierzy wgl nie zawracają uwagi na paczki, jak wysyłać, żeby nie uszkodzili to tylko pocztą, ale ja bym wsadził jakiś twardszy kartonik tylko do koperty i powinno pomócWino pisze:Mój też troszkę pomięli ale myślę że PiterB ma racjęPieterB pisze:Wysyłanie w tubie to też nie wiem czy dobry pomysł bo on też będzie odkształcony(rurka).
Ja proponował bym zmienić dostawcę z poczty na jakiegoś kuriera koszty podobne a może będą delikatniejsi dla przesyłek.
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
wiesz w tamtym roku tak robiłem że był kartonik ale były wysyłane w zwykłych kopertach teraz dałem bąbelkowe bo wydawało mi się to dużo lepszym rozwiązaniem, wychodzi na to że nie.Wertyn pisze:ale ja bym wsadził jakiś twardszy kartonik tylko do koperty i powinno pomóc
Na drugi rok o ile to ja będę je robił, to muszę coś wykąbinować usztywniającego a zarazem lekkiego.
dziś dotarł mój kalendarz masakra tak pognieciony może te tuby to był by dobry pomysłMadison pisze:Ja też dziś dostałem kalendarz wykonanie jest super <ok> taka mała sugestia ode mnie - może w przyszłym roku wysyłać kalendarze w tubach żeby nasza kochana poczta nie mogła ich pogiąć jak było w moim przypadku. Wolałbym dopłacić więcej za przesyłkę niż potem próbować go prostować