Polary - dyskusja
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ja tez jestem za tym, kto nie wpłacił spadówa, nie jest sumienny jego sprawa, wtedy zamawia się tyle ile jest wpłat, chyba , że sa jakies przeszkody typu, w związku z mniejsza ilościa wyższa cena lub wcześniejsza umowa, z ktorej nie mozna sie wycofać, ale bądzmy dobrej myśłi, ja czekam na ciepłe odzienie , mam nadzieje, że jeszcze tej zimy :mrgreen:
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie dało by się renegocjować zamówienia na mniejszą liczbę ?? Bo te 50 to będzie ciężka sprawa a co dopiero 100.Kubik pisze:alicjaaa, powiem Ci że ja też, ale pewnych rzeczy nie przeskoczę. Było wielki halo i jak zwykle zainteresowanie ucichło. Zlecenie jest na 100 szt i żeby ruszyło muszę zapłacić za połowę a mam dopiero 20.
Info do osób notorycznie wysyłających mi PW z zapytaniem kiedy dostaną polar.
Ja nie mam produkcji w domu ani za oknem ani w garażu ani też nie mam żadnego znajomego który mi to robi.
1. Zbieram zamówienia i pieniądze.
2. Po zebraniu odpowiedniej kwoty płacę i zamawiam wykonanie zlecenia.
3. Po odebraniu towaru wysyłam go do was.
Tak wygląda procedura wykonania klubowych gadżetów, więc proszę nie wysyłajcie mi PW bo każdemu z osobna nie odpiszę. Wykażcie odrobinę cierpliwości i samo zaangażowania.
Ja nie mam produkcji w domu ani za oknem ani w garażu ani też nie mam żadnego znajomego który mi to robi.
1. Zbieram zamówienia i pieniądze.
2. Po zebraniu odpowiedniej kwoty płacę i zamawiam wykonanie zlecenia.
3. Po odebraniu towaru wysyłam go do was.
Tak wygląda procedura wykonania klubowych gadżetów, więc proszę nie wysyłajcie mi PW bo każdemu z osobna nie odpiszę. Wykażcie odrobinę cierpliwości i samo zaangażowania.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: