[b4 1z 1.9 tdi avant]przewód hamulcowy
[b4 1z 1.9 tdi avant]przewód hamulcowy
witam kolegów mam takie pytanie jaka długość wężyka hamulcowego do przodu bo kopiłem zaciski do mojego auta i się okazuje ze od strony kierowcy wężyk jest za krotki a do moich zacisków pasuje czy sa jakieś inne rozmiary a zaciski kupilem na szrocie od audi80 b4 silnik 1.9tdi 1z
- mechatomek
- Forum Audi 80
kolego napisz trochę wyraźniej o jaki przewód hamulcowy ci chodzi, miedź czy guma?
u mnie w aaz patrząc od strony zacisku (strona kierowcy) idą wąż gumowy do kolumny(ok 18cm) następnie na około kolumny rurka miedziana(ok 12-15cm) dalej od kolumny do nadwozia wąż gumowy (31cm) ido pompy rurka miedziana 60cm nie wiem jak jest u ciebie, niedawno wymieniałem węże gumowe dlatego pamiętam mniej więcej długość poszczególnych przewodów.
u mnie w aaz patrząc od strony zacisku (strona kierowcy) idą wąż gumowy do kolumny(ok 18cm) następnie na około kolumny rurka miedziana(ok 12-15cm) dalej od kolumny do nadwozia wąż gumowy (31cm) ido pompy rurka miedziana 60cm nie wiem jak jest u ciebie, niedawno wymieniałem węże gumowe dlatego pamiętam mniej więcej długość poszczególnych przewodów.
chodzi o przewód gumowy skoro do zacisku to jest gumowy i jest za krótkimechatomek pisze:kolego napisz trochę wyraźniej o jaki przewód hamulcowy ci chodzi, miedź czy guma?
- mechatomek
- Forum Audi 80
- mechatomek
- Forum Audi 80