[b4 1z] Wpadajcy pedał hamulca
[b4 1z] Wpadajcy pedał hamulca
Witam,
Mam pytanie odnosnie zachowania sie pedału hamulca n odpalonym silniku.
Sprawa wyglada tak, ze hamulce niby dzialaja ok ale pedał hamulca udaje mi sie wcisnac do podłogi.
np stoje na poboczu i jak go wciskam z calej sily to powoli schodzi na sam dół, tak jakby gdzies cisnienie uciekalo.
Czy on nie powinien byc twatdy caly czas, tzn jak go cisne z calej sily to powinien sie dac wcisnac tylko troche i pozniej juz trzymac?
Mam pytanie odnosnie zachowania sie pedału hamulca n odpalonym silniku.
Sprawa wyglada tak, ze hamulce niby dzialaja ok ale pedał hamulca udaje mi sie wcisnac do podłogi.
np stoje na poboczu i jak go wciskam z calej sily to powoli schodzi na sam dół, tak jakby gdzies cisnienie uciekalo.
Czy on nie powinien byc twatdy caly czas, tzn jak go cisne z calej sily to powinien sie dac wcisnac tylko troche i pozniej juz trzymac?
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
zbytnio wytłumaczenie jest do końca zbyt skomplikowane ale odpowietrzenie jest skuteczne zawsze odpowietrzyć możesz bo nie wiadomo ile razy były wymieniane klocki i jaki masz płyn może już stary i pasowało by wymienić a przy zmianie klocków i wciskaniu tłoczka powietrze z czasem jakieś powietrze się dostanie