BMW E30 by Glenio(filmik str.5)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
No po wypowiedzi kolego widzę że jesteś tak samo bystry i inteligenty chłopak jak ja.. :lol:zbychu88 pisze:Ladna bmka ,piekne wyglada. Moim zdaniem kazdy lubi to co ma i to co sie podoba , a nie ze sa takie i owakie opinie na temat bmw czy audi. Jedna i druga marka jest fajna i dobra. Pozdrawiam
Żartuje, ale racja dla każdego coś lepszego miałem BMW potem zmieniłem na Audi ale chyba jednak wrócę niedługo do Bumy, jednak bardziej mi odpowiadają mimo iż Audikowi nic nie można zarzucić konkretnego. <ok>
Ktoś Ci kolego nieprawdę powiedział... E30 wychodziło z silnikiem m42b18 (iS)! Oczywiście tylko szeroka lampa, w wąskiej nie było tego silnika do wyboru...topgear68 pisze:dla ścisłości ISy były tylko w e36, więc jeździłeś jakims swapem 8-)nitromek pisze:Śliczna, przez miesiąc bujałem się takim autkiem, tylko motorek 1.8 IS, niby tylko 140PS ale baardzo dużo frajdy, bezawaryjnego użytkowania.
Pozdro
topgear68 pisze:dla ścisłości ISy były tylko w e36, więc jeździłeś jakims swapem
dokladnie tak jak kolega Jaca pisze. A dla scislosci w e30 byly 1,8is i 2,0is. Z tym, ze ta druga to prawdziwy konc trojanski. Bardzo rzadko spotykana, a jesli juz, to ceny sa kosmiczne.jaca0777 pisze:Ktoś Ci kolego nieprawdę powiedział...
320iS ( tzw. "włoskie M3") to prawdziwy okaz kolekcjonerski... Powiedziałbym nawet, że ciężej taką (zdrową i orginalną) znależć niż zwykłe E30 M3... Chcąc być hiperdokładnym, trzebaby było powiedzieć również o 325is, ale to już zwykła 325i w nadwoziu 2-drzwiowym, występujące tylko i wyłącznie na rynku amerykańskim (325i coupe w stanach było nazywane 325is)...
Nie róbmy koledze już OT :mrgreen:
Pozdro!
Nie róbmy koledze już OT :mrgreen:
Pozdro!
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nie no trochę chamskie było to z mojej strony i nie na miejscu :oops: :roll: ogólnie mam dla Ciebie szacun za to co zrobiłeś z B3 :lol: a do BMW niemam nic... widać, że w dość dobrym stanie jest... i również klasyk jak B3 :->Glenio pisze:barto-team, tak jak mówiłem taka gadka mnie nie rusza 8-)
pozatym chyba nic nie wnosi do tematu.. więc kompletnie nie wiem do czego to było... złośliwość?zazdrość? :lol:
życzę szerokości i przyczepności <mikolaj>
moim zdaniem to auto mimo upływu lat bardzo ładnie się prezentuje
w dodatku jestem zaskoczony cenami części do niego
zobacz za ile ostatnio lampę jedną sztukę sprzedałem do takiej bmw e30 , mam jeszcze dwie felgi stalowe do niej jak Cie interesują :
http://allegro.pl/item761586435_bmw_e30 ... moked.html
w dodatku jestem zaskoczony cenami części do niego
zobacz za ile ostatnio lampę jedną sztukę sprzedałem do takiej bmw e30 , mam jeszcze dwie felgi stalowe do niej jak Cie interesują :
http://allegro.pl/item761586435_bmw_e30 ... moked.html