Moje nowe wozidło, pochwalę się :)
Moje nowe wozidło, pochwalę się :)
Od miesiąca jestem posiadaczem tego o to autka (zdjęcia jeszcze z ogłoszenia, gdyż nie miałem czasu zrobić osobiście), od dziś już na naszych blachach:)
[/URL]
RENAULT SCENIC 1.9 DCi, 105 KM, 2002 ROK.
OPIS WYPOSAŻENIA:
-ABS
-ESP
-CLIMATRONIK
-KLIMATYZOWANY SCHOWEK
-ELEKTRYCZNE SZYBY
-PRZEDNIA SZYBA Z FILTREM-FOTOCHROMATYCZNA
-PRZYCIEMNIANE FABRYCZNIE TYLNE SZYBY
-ELEKTRYCZNE I PODGRZEWANE LUSTERKA
-SKÓRZANA KIEROWNICA
-SKÓRZANA TAPICERKA
-KOMPUTER POKŁADOWY
-6 PODUSZEK POWIETRZNYCH
-PODGRZEWANE FOTELE PRZEDNIE
-REGULOWANE FOTELE PRZEDNIE
-IMMOBILISER
-CENTRALNY ZAMEK Z PILOTEM W KLUCZYKU
-WSPOMAGANIE KIEROWNICY WRAZ Z JEJ PEŁNĄ REGULACJĄ
-HALOGENY
-RADIO CD + 6 GŁOŚNIKÓW
-STEROWANIE RADIA PRZY KIEROWNICY
-ORYGINALNE ALUFELGI RENO
-DZIELONE I SKŁADANE TYLNE SIEDZENIA
-PODŁOKIETNIK
-RYGLOWANIE SZYB I DRZWI OD ŚRODKA
-INTELIGENTNE WYCIERACZKI
-DODATKOWE SCHOWKI POD PRZEDNIMI FOTELAMI
-SCHOWEK NA OKULARY
-ORYGINALNE OZDOBNE LISTWY PROGOWE
Jak narazie nie zachwalam żeby się nie psuł , powiem tylko tyle że wrażenia z jazdy doskonałe:)
[/URL]
RENAULT SCENIC 1.9 DCi, 105 KM, 2002 ROK.
OPIS WYPOSAŻENIA:
-ABS
-ESP
-CLIMATRONIK
-KLIMATYZOWANY SCHOWEK
-ELEKTRYCZNE SZYBY
-PRZEDNIA SZYBA Z FILTREM-FOTOCHROMATYCZNA
-PRZYCIEMNIANE FABRYCZNIE TYLNE SZYBY
-ELEKTRYCZNE I PODGRZEWANE LUSTERKA
-SKÓRZANA KIEROWNICA
-SKÓRZANA TAPICERKA
-KOMPUTER POKŁADOWY
-6 PODUSZEK POWIETRZNYCH
-PODGRZEWANE FOTELE PRZEDNIE
-REGULOWANE FOTELE PRZEDNIE
-IMMOBILISER
-CENTRALNY ZAMEK Z PILOTEM W KLUCZYKU
-WSPOMAGANIE KIEROWNICY WRAZ Z JEJ PEŁNĄ REGULACJĄ
-HALOGENY
-RADIO CD + 6 GŁOŚNIKÓW
-STEROWANIE RADIA PRZY KIEROWNICY
-ORYGINALNE ALUFELGI RENO
-DZIELONE I SKŁADANE TYLNE SIEDZENIA
-PODŁOKIETNIK
-RYGLOWANIE SZYB I DRZWI OD ŚRODKA
-INTELIGENTNE WYCIERACZKI
-DODATKOWE SCHOWKI POD PRZEDNIMI FOTELAMI
-SCHOWEK NA OKULARY
-ORYGINALNE OZDOBNE LISTWY PROGOWE
Jak narazie nie zachwalam żeby się nie psuł , powiem tylko tyle że wrażenia z jazdy doskonałe:)
Ostatnio zmieniony 23 sie 2009, 12:46 przez Konrad27, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
dlaczemu? renault maja to do siebie ze jak sie dba, to sie lata...znajomy ma najechane juz 450k km i jedyne co wymienia to filtry i olej (ofc. regularne naprawy typu klocki, tarcze sprzeglo) a tak to nic...wciaz mozna tym 170-180 poleciec bez strachuwilu8 pisze:Tragedia nie życze ci tego naprawiać
Konrad27, masz w niej ta fajna lodóweczke przed drazkiem?
Dlaczego??? że diesel to od razu tragedia? Jeżeli każdy przy zakupie samochodu wychodziłby z takiego założenia jak Ty to mielibyśmy potężny kryzys w motoryzacji :lol: .wilu8 pisze:Tragedia nie życze ci tego naprawiać , jedynie plus za wyposażenia
Ja kupiłem autko żeby nim jeździć a nie naprawiać , nie mam tak pesymistycznego podejścia jak Ty.
Kolego jak dbasz tak masz
A tak przy okazji to właśnie założyłem nowe gumy HANKOOK OPTIMO K415, super się na nich jeździ
Tak mam lodóweczke, rewelacyjna sprawa zwłaszcza na podróż w upalne dni .seba6891 pisze:Konrad27, masz w niej ta fajna lodóweczke przed drazkiem?
Dobrze zatytułowane "wozidło"
Żeby nie było, najeździłem się francuzami. Dla mnie to są auta jednorazowe, a moją opinię potwierdziłem ostatnio w salonie Renault. Te materiały, wykończenie i lakier na autach za ponad 100k pln który na powierzchni ma "skórkę pomarańczową" Rozpacz, wolę swoją babcię C4 niż nowe auto marki renault.
Sorry musiałem <mikolaj>
Żeby nie było, najeździłem się francuzami. Dla mnie to są auta jednorazowe, a moją opinię potwierdziłem ostatnio w salonie Renault. Te materiały, wykończenie i lakier na autach za ponad 100k pln który na powierzchni ma "skórkę pomarańczową" Rozpacz, wolę swoją babcię C4 niż nowe auto marki renault.
Sorry musiałem <mikolaj>
Głównie chodzi mi o wykonanie wnętrza (np schodząca jasna farba z kokpitu ukazująca ciemny spód) i o francuskie patenty na naprawy (inaczej jak w ruskim czołgu ). Nie mówię, że się jakoś specjalnie psują bo nie ma reguł, często dotyczy to pierduł. Wozidło, bo tyle w tym finezji czy przyjemności z jazdy co w patrzeniu na morze podczas flauty
Nie wiem czym ty jeździłeś, to autko ma 7 lat, i nie widzę żeby jakaś farba schodziła z kokpitu, lakier jak z fabryki (świeci się jak psu ....) w środku wygląda jak nówka sztuka, a przyjemność z jazdy ....hm jak dla mnie bardzo duża, mięciutkie zawieszenie, dobre przyspieszenie, wygodne fotele itd. a jeżdziłem już nie jednym samochodem min. audi B4, opel vectra, alfa romeo, vw passatemge pisze:Głównie chodzi mi o wykonanie wnętrza (np schodząca jasna farba z kokpitu ukazująca ciemny spód) i o francuskie patenty na naprawy (inaczej jak w ruskim czołgu ). Nie mówię, że się jakoś specjalnie psują bo nie ma reguł, często dotyczy to pierduł. Wozidło, bo tyle w tym finezji czy przyjemności z jazdy co w patrzeniu na morze podczas flauty
jeżeli chodzi o usterkowość to powiedz mi czy zagwarantujesz że Twoje C4 nie odmówi jutro posłuszeństwa?
Ojciec miał renault 19 , przebieg 350 tyś. i zupełnie nic przy nim nie robił, teraz ma B3 i chętnie by wrócił do renault.
Jak dbasz tak masz.
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ładna sztuka, ostatnio zmieniając auto też miałem dylemat i o mały włos i też bym takową jeździł, autko wewnątrz bardzo przestronne, wysoko się siedzi , no i te funkcjonalne wyciągane tylne fotele, generalnie bardzo ładne autko, jednak znajomi mi zaczeli odradzać, i wybrałem a4. Powodzenia w użytkowaniu <ok> Ładny kolorek fajny wypas <ok> a...właśnie masz podwójny szyber? to mnie w tym autku też zainteresowało :mrgreen: