[center]WITAM SERDECZNIE[/center]
Chciałem zaprezentować wszystkim mój samochód Vw Passat Combi "Arriva",jest on moim drugim samochodem gdyż zaraz po zakupie padł mi silnik w Audi B4 a potrzebny mi jest samochód do użytku codziennego (Audi stoi u mechanika i czeka na silnik) i wybór padł właśnie na Passata,samochód kupiłem od znajomego (mechanika) który miał to auto dobrych kilka lat,po zakupie wymieniłem kable (były stare i powodowały wybuchy) przepływomierz (uszkodzony przez wybuchy) czeka mnie w tym tyg.wymiana oleju w skrzyni i przed zimą wymalować klape bagażnika gdyż ta przez zimę może się rozsypać,a tak poza tym samochód w dobrym stanie,zawieszenie robione zaraz przed sprzedażą,żadnych wad ukrytych,samochodzik znam od lat dzięki temu wiem jaką miał przeszłość
Teraz coś o samochodzie
Dane :
1993r.
Passat Combi 2.0 115KM+GAZ (niestety nie znam kodu silnika)
przebieg 222.222 tys.km.
Limitowana wersja "Arriva"
Kolor Grafitowy
Klimatyzacja
Welurowa Tapicerka
Wspomaganie Kierownicy
Felgi Stalowe 14" + Opony 185/65/14 + nowe alukołpaki model "OPUS"
Radio Sony Kaseta + Transmiter FM (daje radę)
Plany :
Radio CD/MP3
lesze głośniki
Alu-Felgi
Zapraszam do komentowania i oceniania
Jesień 2010
Lato 2011
i mały jubileusz byle do 333333
Vw Passat Combi "Arriva" B3 2.0 115KM
Vw Passat Combi "Arriva" B3 2.0 115KM
Ostatnio zmieniony 18 lis 2011, 22:52 przez qbaaa1989, łącznie zmieniany 5 razy.
fajny fajny tylko te naklejki na masce mi nie leża. Będzie to tylko i wyłącznie auto zastępcze na okres naprawy audi czy będziesz jednak coś modził?? zobacz jak wyglądał mój passat : https://audi80.pl/-vw-passat-b3-nowy ... htm#481405