B5 AEB od Plastucha
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ma być pomarańcz Lambo i chu.. Czerwień jet fajna ale nie chce powielać innych. Pomarańczy jeszcze nie widziałem pozatym reszta jest czarna auto ma ciemny lakier powinno fajnie kontrastować Pozatym robiłem już VT w Photoshopie i fajnie wyglądało :mrgreen:
Fiolet był ostatnio w modzie :mrgreen:dlugo sie zbieralem bo nie wiedzialem co pisac u Ciebie w temacie ;p hehe rozowe se pomaluj i bedzie gites ;p
ale jak najdziesz to pomaranczowe to spytaj o fioletowe
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kurcze niema już aukcji tej DV na alle. a nazwy nie pamientam kupiłem ją od kolegi SID z A4-klubu
do zestawu dostałem jeszcze 2 sprężyny i najbardziej mnie cieszy że jest rgenerowalna :mrgreen:
A tak naprawde dobry tokaż zrobił by taką bez problemu
Co do osłon pod macha to pierwszą żeczą jakiej się pozbyłem to właśnie były te plastiki Początkowo wszystko miało iść w polerke
do zestawu dostałem jeszcze 2 sprężyny i najbardziej mnie cieszy że jest rgenerowalna :mrgreen:
A tak naprawde dobry tokaż zrobił by taką bez problemu
Co do osłon pod macha to pierwszą żeczą jakiej się pozbyłem to właśnie były te plastiki Początkowo wszystko miało iść w polerke
A dziś wygrałem wojne z nakrętką na amortyzatorze podjechałem do wujka hdraulika on ma takie faje imadło do rurek i ogrmony klucz (żabe) i po jakchś 15/20min walki daliśmy rade odkręcić ten zasrany kawałek aluminium przez który nie mogłem spać po nocach
Jak widać nie było lekko bo nakrętka strasznie ziechana ale to jest pikuś gorzej jest z gwintem na niej zamówiłem sobie już drugą u tokarza i jak wszystko dobrze pójdzie to w sobote gwintycz wraca na pokład :mrgreen:
Jak widać nie było lekko bo nakrętka strasznie ziechana ale to jest pikuś gorzej jest z gwintem na niej zamówiłem sobie już drugą u tokarza i jak wszystko dobrze pójdzie to w sobote gwintycz wraca na pokład :mrgreen:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt: