[ B3 RU] Elektrozawór paliwa nie zamyka.
[ B3 RU] Elektrozawór paliwa nie zamyka.
Witam! Są jakieś przekaźniki które sterują pracą elektrozaworu? Zawór raz zamyka a raz nie.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2011, 19:31 przez juniorK23, łącznie zmieniany 2 razy.
Ok jutro sprawdzę dzisiaj już nie mam siły do tego auta.
[ Dodano: 2011-03-20, 17:54 ]
Sprawdziłem wygląda na to, że z napięciami jest wszystko w porządku. Gdy jest na gazie napięcie jest na zaworze gazu na zaworze benzyny nie ma. Gdy pale na benzynie napięcie jest na zaworze benzyny na zaworze gazu nie ma. Gdy włącznik na środku napięcia nie ma na żadnym zaworze. Jedno mnie zastanawia dlaczego po włączeniu zapłonu (przełącznik na benzynie) napięcie jest na zaworze od benzyny nie tryska paliwem a gdy odpalę zaczyna lac z zaworu?
[ Dodano: 2011-03-20, 22:03 ]
Proszę o pomoc
[ Dodano: 2011-03-20, 17:54 ]
Sprawdziłem wygląda na to, że z napięciami jest wszystko w porządku. Gdy jest na gazie napięcie jest na zaworze gazu na zaworze benzyny nie ma. Gdy pale na benzynie napięcie jest na zaworze benzyny na zaworze gazu nie ma. Gdy włącznik na środku napięcia nie ma na żadnym zaworze. Jedno mnie zastanawia dlaczego po włączeniu zapłonu (przełącznik na benzynie) napięcie jest na zaworze od benzyny nie tryska paliwem a gdy odpalę zaczyna lac z zaworu?
[ Dodano: 2011-03-20, 22:03 ]
Proszę o pomoc