[80 B4 2,0 90KM]Komputer. PoMoCy.
[80 B4 2,0 90KM]Komputer. PoMoCy.
Panowie mam poważny problem z moim autkiem Co dopiero ją kupilem a juz u mechanika tydzien stoi!! najpierw zaczolem wymieniac czujniki paliwa i temperatury bodajze. I nic.. wkoncu oddalem w rece znajomego mechanika i on zaczol od wymiany takze czujników, nastpenie aparatu zaplonowego i pompy paliwowej.. NIC NIE POMOGLO!! pojechalem na kmputer tez nie wykazalo zadnego problemu z autem wszystko w najlepszym stanie.
Okazalo sie ze moze to byc komputer jak przeczytalem tutaj na waszej stronce. I tutaj znÓw zaczyna sie kolejny problem gdzie KUPIE KOMPUTER TAKI SAM JAK MÓJ.. ?
ten model to chyba rzadkość ;/ jezeli moglibyście pomóżcie !! najlepiej w okolicach krakowa malopolska śląsk!
Audi 80 B4 2.0 jednowtryskowy nr. komputera
0261200735 8A0907 311B
BOSH
z Góry dziękuje...
Okazalo sie ze moze to byc komputer jak przeczytalem tutaj na waszej stronce. I tutaj znÓw zaczyna sie kolejny problem gdzie KUPIE KOMPUTER TAKI SAM JAK MÓJ.. ?
ten model to chyba rzadkość ;/ jezeli moglibyście pomóżcie !! najlepiej w okolicach krakowa malopolska śląsk!
Audi 80 B4 2.0 jednowtryskowy nr. komputera
0261200735 8A0907 311B
BOSH
z Góry dziękuje...
Ostatnio zmieniony 31 mar 2007, 20:23 przez Cysio89, łącznie zmieniany 1 raz.
Abra kadabra. Mam, ale o symbolu 8A0 907 311E. Też do monowtysku 2,0 ABT z lat 1994 lub 1995. Udzielam gwarancji. Jak chcesz możesz przetestować i odesłać. Jest w 100% sprawny. Wtyk nowszego typu na 45 PIN. Wejdź w kontakt z kokolino1 on chyba też szuka takiego kompa. Obawiam sie jednak że Twój jest na 35 pin w starego typu wtyczce. Nie jesteś pierwszą osoba której ten komp sie posypał.junakos pisze:Hej zaklikaj do "CZAREKJ" on ci napewno pomoze to czarodziej od komputerow:)