[B3 1.8 PM] Kostka z kablami za schowkiem
W B3 nie było poduszki pasażera. Sam posiadam identyczną kostkę. Swoją znalazłem w okolicach konsoli środkowej, niedaleko popielniczki. Tylko, że ja ją zauważyłem już przy składaniu wnętrza po wymianie nagrzewnicy, ale jak pamiętam to jest ona razem z wiązką od popielniczki. Doszedłem do tego, że jest to wtyczka od dodatkowych zegarów. Zegary już od B4, więc jak masz rocznik 91 to pewnie już od tego roku były montowane nowsze zegary. Nie jest to potwierdzone info na 100%, ponieważ nie podłączałem zegarów. Dwa brakujące kable to prawdopodobnie od ciśnienia oleju i + ze stacyjki. Ja u siebie mam oryginalnie czujnik temperatury oleju i na to wychodzi, że u ciebie też jest.
Ciekawe rzeczy piszesz Lascik. No ja niestety nie man wskaźnika temperatury oleju w zegarach. Zegary mam takie jak w b3. Tylko ta wiązka jest bardzo krótka, może 15 cm, a podświetlenie popielniczki mi działa.
[ Dodano: 2015-12-20, 21:42 ]
Dodam jeszcze że są tam jeszcze dwa kable podpięte do dużej białej kostki, ale wydaje mi się że to od wzmacniacza.
[ Dodano: 2015-12-20, 21:42 ]
Dodam jeszcze że są tam jeszcze dwa kable podpięte do dużej białej kostki, ale wydaje mi się że to od wzmacniacza.