[b4 AAH] MC/BC zamiast AC
[b4 AAH] MC/BC zamiast AC
Witam, po tym jak stwierdziłem, że mój ac/bc padł okazało się, że nie działa tylko u mnie. U chłopaczka z którym to sprawdzałem wyszło, że u niego mój bc działa, co najlepsze u mnie działa jego, ale już u mnie mój nie chce działać..... nie wiem o co w tym chodzi i jak to jest możliwe, ale sprawdzałem chyba z 5 razy i ciągle to samo. Ale teraz co chce zrobić, otóż sprzedałem stary bc z zamiarem kupna innego, pech chce, że nie ma nigdzie ac/bc, natomiast jeden z forumowiczów może mi sprzedać mc/bc. To, że to mc , a nie ac nie przeszkadza mi tak bardzo, pytanie tylko czy mogę to tak przerobić, żeby działało (mc w miejsce ac)?? Pozdrawiam.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Bierzesz schemat patrzysz gdzie gdzie dana funkcja była w AC i przekładasz do wtyczki MC. Jak masz kostkę od MC to rozbierasz jedną, drugą i przekładasz kable z blaszkami więc nie musisz ciąć i łączyć kabli.pimpam pisze:a jak połączyć kable do wtyczki mc?? kolorami będą szły??
Nie chcesz sprzedać modułu kontrolującego światła przednie od AC?
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
aldi, pimpam, http://allegro.pl/przekaznik-audi-281-c ... 92818.html
nr 443 919 469 z litera B lub bez, wtedy jest odatkowa masa lub nie, ale to szczegol, znajduje se pod kierownica
pimpam, niepotrzebnie pozbywales sie BC, sam kiedys dorwalem MC/BC takze tylna scianke dla MC, posiadam wraz z plytka i owalnym ori glosniczkiem, troszke tam sa pekniecia na obudowie ale o ile pamietam bylo sprawne, ktos chyba nie umiejetnie to rozlaczal, znaczy sie wtyczke
nr 443 919 469 z litera B lub bez, wtedy jest odatkowa masa lub nie, ale to szczegol, znajduje se pod kierownica
pimpam, niepotrzebnie pozbywales sie BC, sam kiedys dorwalem MC/BC takze tylna scianke dla MC, posiadam wraz z plytka i owalnym ori glosniczkiem, troszke tam sa pekniecia na obudowie ale o ile pamietam bylo sprawne, ktos chyba nie umiejetnie to rozlaczal, znaczy sie wtyczke
a takich to mam nawet dwa :mrgreen: także mogę chętnym sprzedaćSzara80tkaTdi pisze:aldi, pimpam, http://allegro.pl/przekaz...2848192818.html
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z