Od czego te kostki puste i gdzie to było wpięte bo nie widać jak to podłączyć za bardzo. I ten dziwny bypass?
Pomoże ktoś lub naprowadzi.
[B4 coupe ABC] Od czego te wtyczki i jakiś bypass ?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Arek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.6 ABC
[B4 coupe ABC] Od czego te wtyczki i jakiś bypass ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jac
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Re: [B4 coupe ABC] Od czego te wtyczki i jakiś bypass ?
Ta wtyczka u mnie też jest luzem.
Po twoim zdjęciu widać, że ktoś próbował sobie zrobić podłączenie + do jakiegoś dodatkowego elementu wyposażenia.
Po twoim zdjęciu widać, że ktoś próbował sobie zrobić podłączenie + do jakiegoś dodatkowego elementu wyposażenia.
-
- Forum Audi 80
Dziś z duszą na ramieniu spiąłem ten bezpiecznik i w sumie nic się nie stało nic się nie złączyło ale nastąpiło po przekręceniu zapłonu ... auto na 1 biegu bo jakoś w ogóle się nie spodziewałem i od razu odpaliło i pojechałem metr do przodu. Tak to wygląda jakby było połączone z rozruchem przed stacyjka ale po co ?
Dodano po 18 minutach 31 sekundach:
Btw wtyczka luzem czerwona i zielona ? może być ze one po prostu tam są nie wykorzystane ?
Dodano po 18 minutach 31 sekundach:
Btw wtyczka luzem czerwona i zielona ? może być ze one po prostu tam są nie wykorzystane ?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Maciej
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Tych niewykorzystanych wtyczek to sporo może latać. Może jakby sprawdzać kolory na schematach albo zobaczyć gdzie kabel idzie z tej wtyczki to by się coś prędzej wymyśliło.
Może kiedyś komuś padła kostka stacyjki (często usterka w Audi 80) i zrobił sobie przycisk do odpalania jak w Ursusie C360.
Może kiedyś komuś padła kostka stacyjki (często usterka w Audi 80) i zrobił sobie przycisk do odpalania jak w Ursusie C360.
-
- Forum Audi 80
Wywaliłem to wszystko i zostały 2 wtyczki które nie wiem po co są wszystko działa jak powinno może to w innych wersjach do czegoś służy ... może dorwę schematy kiedyś to dojdę co i jak.