Bardzo bym prosił o jakiś dokładny opis skrzynki bezpieczników, ale od spodu. Są tam oznaczenia kolorów do dużych kostek, ale do małych, najczęściej jednopinowych nie ma, a jest to mi potrzebne bo przewód mi odpadł i nie jestem pewny gdzie on ma być wpięty. Dodam że na przewodzie tym jest konektor z niebieską koszulką, a przewód jest koloru niebiesko czerwonego.
Pozdrawiam
[B4 1Z] Opis skrzynki bezpieczników od spodu
- misiekdzwon
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Kolego na schematach skrzynki kabel BLU-RED jest w trzech lub czterech miejscach.
Ostatnie zdjęcie to widok skrzynki bezpieczników od dołu.
Na schematach masz opisane piny i musisz je odnaleźć w skrzynce.
Dla przykładu
Pin "I 75aw" (drugie zdjęcie) szósty od lewej w górnym rzędzie.
W skrzynce bezpieczników w prawej części zdjęcia. Sektor "I" 6-cio pinowa wtyczka. Pin w dolnym rzędzie piewszy od prawej.
Ostatnie zdjęcie to widok skrzynki bezpieczników od dołu.
Na schematach masz opisane piny i musisz je odnaleźć w skrzynce.
Dla przykładu
Pin "I 75aw" (drugie zdjęcie) szósty od lewej w górnym rzędzie.
W skrzynce bezpieczników w prawej części zdjęcia. Sektor "I" 6-cio pinowa wtyczka. Pin w dolnym rzędzie piewszy od prawej.
- misiekdzwon
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Piękne dzięki! Będę rozkimniał co się kryje w tych schematach <ok> A ten przewód jest specyficzny i ma niebieską koszulkę na konektorze, ale oczywiście nie jestem na 100% pewien czy ten przewód wypadł ze skrzynki, domyślam się tylko że wypadł gdzieś z pinu skrzynki, bo jego konektor nie dość, że ma koszulkę, to jeszcze jest charakterystycznie zbudowany- tak jak inne konektory ze skrzynki
Pozdrawiam
Piotr
Pozdrawiam
Piotr