[80 B2] Problem z elektryka
[80 B2] Problem z elektryka
Witam. Mam duzy problem z samochodem. Nie dzialaja swiatla z przodu (postojowe i mijania; dlugie dzialaja tylko jak przytrzymam przelacznik). Ponadto nie dzialaja wycieraczki i nawiew urzadzenia klimatyzacyjnego. Bezpieczniki sprawdzone a dodoatkowo wiem ze te urzadzenia nie sa na jednym i tym samym przekazniku. Prosze o wskazowki gdzie szukac zrodel tej dziwnej awarii
-
- Forum Audi 80
Mam podobne objawy co do świateł, ale tylko mijania.
stawiałbym albo na pająka albo na kostki przy żarówkach. Zauważyłem kiedyś, że nie mam z jednej strony światła, myślę- żarówka do wymiany. po wyciągnięciu stwierdziłem, że dobra, spowrotem ją na miejsce. Troche poruszałem i dalej świeci. Po kilku razach spowrotem to samo, więc do ręki papier ścierny, WD40 i od pewnego czasa spokój. Postojówki u mnie sprawne.
Co do klimy sie nie wypowiem, nie posiadam :evil:
stawiałbym albo na pająka albo na kostki przy żarówkach. Zauważyłem kiedyś, że nie mam z jednej strony światła, myślę- żarówka do wymiany. po wyciągnięciu stwierdziłem, że dobra, spowrotem ją na miejsce. Troche poruszałem i dalej świeci. Po kilku razach spowrotem to samo, więc do ręki papier ścierny, WD40 i od pewnego czasa spokój. Postojówki u mnie sprawne.
Co do klimy sie nie wypowiem, nie posiadam :evil: