[All] Schematy instalacji elektrycznej
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
witam czy ktos mi moze napisac jakie kolory kabli lub wtyczek ida w miejsca zaznaczone czarnymi ala kulkami sa to napewno pojedyncze kabelki ale nie wiem gdzie ktory pilnie prosze lub jak by mogl mi ktos wstawic kolka ladnych zdjec z skrzynka bezpiecznikow aod dolu albo przeslac na maila mirasmpower@wp.pl silnik 2.0 abk bardzo prosze pomocy!!
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
no to patrz w ten temat bo sa tutaj schematy 80tek i w nich wlasnie schematy ori centralnegohauzer pisze:pilnie potrzebuje schemat instalacji orginalnego centralnego zamka
kolego w tym temacie jest podany np moj post z szczegolowa instalacja dla ABK i sposobem odczytytwanie schematu i wlasnie tego rysunkumiras221111 pisze:czy ktos mi moze napisac jakie kolory kabli lub wtyczek ida
jako podpowiedz dam ci ze pod gniazdem L sa czerwone kable, co pod K gniazdem too juz szukaj w pliku ze schematami ten co ma 110mb jakos tak
panowie cwiczyc szare komorki, nie czekac na gotowe
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
czerwone to wiem dwa grube plusowe ale czy ich miejsce jest obojetne czy musza miec konkretne jesio mam sporo cienkich kabelkow do rozkminienia ;/
i jesio jedno pytanie czy przy zmianie silnika z 1,6 ada na 2,0 abk wystarczy tylko zmiana wiazki idacej od komputera pod maske wraz z kompem czy jesio jakies kaberole trzeba miec ?
ja stad http://hotfile.com/dl/202...siazek.pdf.html nic kompletnie nie moge wyczytac ani znalesc tych pol co potrzebuje do wyjasnienia moze jestem na to za glupi fakt tylko zawodowka skonczone heh . nie mam pojecia o co w tym chodzi czy ktos to potrafi znalesc ? czy tylko odemnie zalatuje debilizmem ?:D
i jesio jedno pytanie czy przy zmianie silnika z 1,6 ada na 2,0 abk wystarczy tylko zmiana wiazki idacej od komputera pod maske wraz z kompem czy jesio jakies kaberole trzeba miec ?
ja stad http://hotfile.com/dl/202...siazek.pdf.html nic kompletnie nie moge wyczytac ani znalesc tych pol co potrzebuje do wyjasnienia moze jestem na to za glupi fakt tylko zawodowka skonczone heh . nie mam pojecia o co w tym chodzi czy ktos to potrafi znalesc ? czy tylko odemnie zalatuje debilizmem ?:D
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
jest na 85str pdf-umiras221111 pisze:w gniazdo O nic nie idze ?
tu np masz na koncu kabli cyfry to szukasz wtedy na dole gdzie sie znajduje ta cyfra a nastepnie szukasz odgalezienie , kolorami ci zaznaczylem gdzie np na tej stronie sa odnosniki
reszty gniazd trzeba szukac analogicznie, tzn strona po stronie czytac, tylko sie nie zaslaniaj tym ze nie umiesz bo juz skapowales w czym rzecz
Elektryka Audi 80 b2 80 rok
Witam panowie proszę o pomoc szukam schematu elektryki kpl.do Audi 80 B2 z 80 roku pojemnośc 1,6 L
dziękuje,pozdrawiam
dziękuje,pozdrawiam