Tak czy inaczej wyglądają dziwacznie
Pytanie dlaczego to są tylko wersje w sedanie ? W AVANT'cie byłoby bardziej funkcjonalne.
Audi 80 wersja all-road
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
A ja myślę zupełnie poważnie o poszerzeniu błotników.Od dość dawna zastanawiałem się nad kształtem i formą takiego wypuszczenia nadkola(kopia z ur-a nie bardzo pasuje zbyt kanciasta jak na B3).Bez podnoszenia zawiasu(a wręcz przeciwnie) i w stylu Rally :mrgreen: 4 halogeny z przodu karbon maska+zapinki,rajdowe fartuchy może z czasem malowanie w ori barwach fabrycznego teamu audi z lat 80tych...
- DINO AUDIb4
- Forum Audi 80
VW Golf Country był wyprodukowany w większej ilości (słyszałem o 4 tys, potem o 7tys) i na różne rynki europy zachodniej oraz USA. Nie jest to jakiś hit (może inaczej uważają fani modelu - ja nie pogardziłbym, gdyby nie kolejne OC do opłacenia), ale auto coraz rzadsze już. Silniki benzynowe 1.8, zaprezentowany u schyłku produkcji Golfa II - w 1990 roku. Właściwości terenowe - podobno kiepskie, czyli jak w większości obecnych "terenówek SUV".topgear68 pisze:wyszło ich chyba bodajże 1500 sztuk specjalnie na rynek austriackiczester-11 pisze:bo widzialem juz pare golfów 2 w wersji terenowej i to serja limitowana nie przeróbki.
Oto on:
Audi - wersje HUNTER - typ 85 i 89 robione były właśnie przez Watera Tresera. Nie wiem już jak adaptacje B4.... . Ale to nie VT ani wieśtuning
Była taka Audi Coupe a'la ur-poszerzona (podobno S2) najpierw na allegro (czerwona, druga pokazała się czarna), potem czerwona zawitała na koszalińskie podwórka. Nie pamiętam dokładnie i nie mogę znaleźć źródeł, ale wydaje mi się, że przeróbki 8B oferowała firma ABT Sportsline. Jak odgrzebię jej fotki - to wrzucę. Poszerzenia tych B4 z początku wątku są przy niej bardzo stonowane.luk_OP_Q89 pisze:A ja myślę zupełnie poważnie o poszerzeniu błotników.Od dość dawna zastanawiałem się nad kształtem i formą takiego wypuszczenia nadkola(kopia z ur-a nie bardzo pasuje zbyt kanciasta jak na B3).Bez podnoszenia zawiasu(a wręcz przeciwnie) i w stylu Rally :mrgreen: 4 halogeny z przodu karbon maska+zapinki,rajdowe fartuchy może z czasem malowanie w ori barwach fabrycznego teamu audi z lat 80tych...
Sam Treser - jak to Treser, dyskusyjny