[B4 1Z] avant od czego śruby w kufrze
[B4 1Z] avant od czego śruby w kufrze
Witam. Dzisiaj zaglądając pod spód auta zauważyłem ze dwie z czterech śrub są nie przykręcone i swobodnie "latają". Może ktoś z użytkowników powie mi co tam powinno być przykręcone do niech od spodu:)
Ostatnio zmieniony 09 maja 2013, 16:38 przez dartweider, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Sruby od mocowania zderzaka.
Przechodza przez podluznice i przez odboje zderzaka trzymajac tym samym zderzak. Jeszcze jedna srube na kazdej stronie na wylot powinienes miec w rogu kufra pod tapicerka .
Jak masz nieroryginalny hak to do ramy haka mocowany jest zderzak i wtedy rama haka wchodzi w podluznice i wtedy te sruby trzymaja wlasnie hak na ktorym siedzi zderzak.
Przechodza przez podluznice i przez odboje zderzaka trzymajac tym samym zderzak. Jeszcze jedna srube na kazdej stronie na wylot powinienes miec w rogu kufra pod tapicerka .
Jak masz nieroryginalny hak to do ramy haka mocowany jest zderzak i wtedy rama haka wchodzi w podluznice i wtedy te sruby trzymaja wlasnie hak na ktorym siedzi zderzak.
ten hak co mam to z tego co mi się wydaje był montowany oryginalnie bo brat w a6 c4 ma podobny na wpinany czop. Ale czemu u mnie te dwie śruby nie są przykręcone to nie wiem zauważyłem jeszcze taką rzecz że na prawej podłużnicy pod tą drugą śrubą coś było przykręcone jakby jakaś blaszka tyle że po niej została tylko korozja i odcisk w konserwacji