siema mam duuzy problem ; /
wiec dzisaj chcac wyjac klucz do kol bo chcialem wymieniac te lozyska wlozylem normalnie kluczyk nacisnelem ten przycisk i kurde zostal on w srodku nie chce wyjsc ;/
klapa zamknieta kluczykiem nie idzie ruszac za duzo.. boje sie zeby go nie zlamac ; /
jak mozna otworzyc tylna klape ?
[ Dodano: 2011-05-28, 15:44 ]
haha jeee udalo sie : D
przez otwor glosnikowy odkrecilem ten plastik chroniacy lampe.. musialem stworzyc ponad metrowy srubokret xD potem zrobilem listweke na koncu haczyk od szafek pociagnelem i sie udalo : D
od dzisaj otwieram kazde b3 xD
[b3] Nie idzie otworzyc bagaznika
Witam
Mi też "stanął" zamek, ale zrobiłem to trochę inaczej.
1. Wyszukałem tylną prawą lampę na używkach, żeby kolor klosza był odpowiedni.
2. Za pomocą młotka pozbyłem się istniejącej lampy.
3. Mając "super" dostęp otworzyłem bagażnik.
4. Zamontowałem kupioną uprzednio lampę.
Nie powiem, próbowałem zrobić to od strony tylnego siedzenia, ale jakoś mi się nie udało. Została mi po tym nawet pamiątka, a mianowicie brak tego kawałka blachy, który da się dość łatwo wyrwać ze środka przegrody.
Mi też "stanął" zamek, ale zrobiłem to trochę inaczej.
1. Wyszukałem tylną prawą lampę na używkach, żeby kolor klosza był odpowiedni.
2. Za pomocą młotka pozbyłem się istniejącej lampy.
3. Mając "super" dostęp otworzyłem bagażnik.
4. Zamontowałem kupioną uprzednio lampę.
Nie powiem, próbowałem zrobić to od strony tylnego siedzenia, ale jakoś mi się nie udało. Została mi po tym nawet pamiątka, a mianowicie brak tego kawałka blachy, który da się dość łatwo wyrwać ze środka przegrody.
Łojojoj !!! , po co aż tyle zachodu ??
Jężdżenie po szrociarniach , szukanie młotka , masakrowanie , wykręcanie , póżniej uszczelnianie żeby deszcz sie nie lał itd itp .
Jak Helmuty nawierciły w półce pod szybą milion dziur i dziurek - do wyboru , do koloru i pod różnem kątem do obserwacji . ---Zobacz ile tego .......
....o ? , jeszcze wycinanie dziury w przegrodzie chyba było ?
Jężdżenie po szrociarniach , szukanie młotka , masakrowanie , wykręcanie , póżniej uszczelnianie żeby deszcz sie nie lał itd itp .
Jak Helmuty nawierciły w półce pod szybą milion dziur i dziurek - do wyboru , do koloru i pod różnem kątem do obserwacji . ---Zobacz ile tego .......
....o ? , jeszcze wycinanie dziury w przegrodzie chyba było ?