[B3 1,8] Night Rider - Co to jest?
[B3 1,8] Night Rider - Co to jest?
Między blokadą skrzyni biegów, a lewarkiem hamulca ręcznego siedzi sobie takie pudełeczko.
Oprócz tego, że jest przykręcone nie wykazuje żadnych innych oznak egzystencji.
Próbowałem jakoś dość do tego, co to może być za cudo, ale jakoś nie udało mi się
Może któryś z kolegów spotkał się z tym wcześniej?
Oprócz tego, że jest przykręcone nie wykazuje żadnych innych oznak egzystencji.
Próbowałem jakoś dość do tego, co to może być za cudo, ale jakoś nie udało mi się
Może któryś z kolegów spotkał się z tym wcześniej?
Filmow nie ogladaliscie :mrgreen: Kiedys byl taki serial "Nieustraszony" z gadajacym samochodem w roli głównej, mial takie "biegajace" swiatelka w grillu, pamietacie? Jak na mój gust to jest regulacja szybkosci "biegania" tych swiatełek :lol:
A jak sie właczy to zapalaja sie te diody co sa na nim :?:
A jak sie właczy to zapalaja sie te diody co sa na nim :?:
- el_scorpion
- Forum Audi 80
I tu się mylisz U mnie pod blokiem stawia gość czarną 80 podobną do mojej ale z takimi światełkami właśnie. Nie wiem czy ma takie pudełeczko w środku ale kiedyś się przypatrzę. Co mnie zdziwiło to to że czasem całą noc te diody zapierniczają Chyba to strasznie mało prądu musi brać Kierowcy nie widziałem, ciekawy czy podobny do davida :mrgreen:
No właśnie się nie świecą W ogóle to "magiczne" pudełeczko nie daje znaku życia Po prostu sobie jest i o. Więcej nie robi. Szukałem właśnie jakiś wątpliwych "udoskonaleń" typu diody w dziwacznych miejscach, ale nic nie znalazłem. Być może, rzeczywiście jest to sterownik do diodek zamontowanych na grillu. Zapewne zostały wymontowane razem z nim... Przypominam, że moja B3 ma maskę od B4. Kurczę. Może ma tak brudne neony, że pomyliłem je z progami i nie zauważyłem? Musze zobaczyć przy bezpiecznikach, czy nie ma jakiś śladów po podłączeniu takiej zabawki.
A. i jest jeszcze jedna opcja. Może to właśnie te diodki migały wewnątrz auta, podświetlając kierowce? :lol:
Dzięki temu, każdy kierowca mógł wyglądać niczym David oświetlony migającymi diodkami... Coś wspaniałego.. :roll: :mrgreen:
A. i jest jeszcze jedna opcja. Może to właśnie te diodki migały wewnątrz auta, podświetlając kierowce? :lol:
Dzięki temu, każdy kierowca mógł wyglądać niczym David oświetlony migającymi diodkami... Coś wspaniałego.. :roll: :mrgreen:
- el_scorpion
- Forum Audi 80
Sorry za OT, ale kolega chyba dawno nie oglądał Knight Ridera . Te światła w KITT'cie nie były zaraz nad ziemią, tylko były wbudowane w maskę . To samo się zresztą tyczy nowego KITT'a z nowego serialu.el_scorpion pisze:W tym samochodzie o którym pisałem te diody nie są w grilu tylko zaraz nad ziemią w zderzaku jak w furze michaela knighta więc może poszukaj niżej jakichś śladów. Osobiście to bym to na twoim miejscu odkręcił i po kablach może bym doszedł
Mój tatuś kochany chciał kupić 3 miesiące temu auto (Fiata Uno lub Nissana Micre).
Dla żartów podszedł do kolesia który miał malucha. Takiego "Tuning Sport"
No i pyta z ciekawości, za ile ten malcz. Odpowiedź zwaliła go z nóg - 6 tyś złoty. No to ten pyta dlaczego i jaki rocznik. A facet mu odpowiada (starszy taki) :
- Bo on jest TJUNINGOWANYY. Panie, nie patrz Pan na rocznik. On ma NEONY od spodu. Panie. Pełen TJUNING dobra cena. :mrgreen:
Ręce opadają Niedługo w traktorach będą montować fabrycznie neony... A 3 paski na dresiku, bez Poloneza "Turbo Sport Mega Tuning LED" to będzie jak pies bez budy... Smutne to
Dla żartów podszedł do kolesia który miał malucha. Takiego "Tuning Sport"
No i pyta z ciekawości, za ile ten malcz. Odpowiedź zwaliła go z nóg - 6 tyś złoty. No to ten pyta dlaczego i jaki rocznik. A facet mu odpowiada (starszy taki) :
- Bo on jest TJUNINGOWANYY. Panie, nie patrz Pan na rocznik. On ma NEONY od spodu. Panie. Pełen TJUNING dobra cena. :mrgreen:
Ręce opadają Niedługo w traktorach będą montować fabrycznie neony... A 3 paski na dresiku, bez Poloneza "Turbo Sport Mega Tuning LED" to będzie jak pies bez budy... Smutne to
http://www.automotiveblogger.net/wp-con ... -rider.jpg
- Dla zainteresowanych
Jednak nadal mam przeczucie, że były zamontowane na starym grillu.
Łaałl. Już to widzę. Jaki efekt
Ale to "prawie" KITT.. Ja do niego mówię, ale on nie chce odpowiadać :cry: :mrgreen:
- Dla zainteresowanych
Jednak nadal mam przeczucie, że były zamontowane na starym grillu.
Łaałl. Już to widzę. Jaki efekt
Ale to "prawie" KITT.. Ja do niego mówię, ale on nie chce odpowiadać :cry: :mrgreen:
Mi się podoba nowy KITT (KLIK) . Ford Mustang Shelby Cobra GT500.