Odświeżenie i poprawki audi 80
Odświeżenie i poprawki audi 80
Witam, jestem nowym posiadaczem audi 80 b4 2.0 94r. chciałbym go "odrestaurować" w sensie odkręcić co się da, wyczyścić, zakonserwować, zamienniki wymienić na oryginalne części. samochód był kiedyś tam bity, niema żadnej elektroniki nawet centralnego zamka. Chciałbym żeby ktoś z czystej przyjemności mi w tym pomógł, chodzi mi głownie o odkręcanie i zakładanie części, ponieważ z moim szczęściem zgubie połowę śrub . jest to mój drugi samochód ale pierwszy upatrzony i kupiony za swoje. Części bym sobie wypisał ponieważ pewnie będą kupowane w odstępach czasowych. zależy mi na zakonserwowaniu auta przed następną zimą i doprowadzenia go do ładu. Mieszkam w Krakowie samochód stoi na polu ale na czas remontu i garaż się znajdzie.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2013, 17:33 przez Demo, łącznie zmieniany 1 raz.
Musisz się ogarnąć, bo jak zaczniesz gubić części to marnie widzę te naprawy. Podstawą wszystkiego jest właśnie porządek w miejscu pracy, wszystko musi być posegregowane, poukładane w pudełka, narzędzia również powinny być trzymane w porządku. Wiem to z doświadczenia, im lepsza organizacja miejsca pracy - tym lepiej idą prace.Demo pisze:Chciałbym żeby ktoś z czystej przyjemności mi w tym pomógł, chodzi mi głownie o odkręcanie i zakładanie części, ponieważ z moim szczęściem zgubie połowę śrub .