[ 80 B4 ] Osłona skrzyni biegów
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
ysiul, No też tak myślę, ale nie chcę kupować kota w worku i wyrzucać kasę w błoto...
Bo też bym sobie chciał pod skrzynie założyć <pod silnikiem już mam) ale co jak nie będzie pasować, dlatego pytam czy ktoś już takie coś ma w B3...
:?: :?: :?:
Bo na tych aukcjach co tu daliście pisze ze do B3, ale przekonałem się już o tym że ludzie na allegro sami nie wiedzą co sprzedają (np. sprzedają zderzak z A90 pisząc że to jest do S2).
Bo też bym sobie chciał pod skrzynie założyć <pod silnikiem już mam) ale co jak nie będzie pasować, dlatego pytam czy ktoś już takie coś ma w B3...
:?: :?: :?:
Bo na tych aukcjach co tu daliście pisze ze do B3, ale przekonałem się już o tym że ludzie na allegro sami nie wiedzą co sprzedają (np. sprzedają zderzak z A90 pisząc że to jest do S2).
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Były osłony pod skrzynię w b3. Ja mam dwie osłony ori: pod silnik i skrzynię z 1988r.zakwapl pisze:no raczej kolego niezbyt , skoro w budach b4 masz większe silniki i inne skrzynie biegów, niewiem czy wogóle w b3 były osłony pod skrzynieG_DRAGON pisze:Panowie, a z B4 do B3 pasują te osłony pod skrzynię biegów :?:
Pytałem z ciekawości o te osłony na okolicznych szrotach. Za obie ori chcą 200zł z montażem :roll:Tighe pisze:Tymczasem poszukiwania trwają, dzisiaj zahaczyłem o motoryzacyjny z osłonami do różnych aut gdzie sprzedawca był zdziwiony, że w B4 w ogóle była osłona pod skrzynie
Co do sprzedawców w sklepach motoryzacyjnych to spora ich niewiedza. Miałem sytuację jak sprzedawca praktycznie się ze mną klócił, że jest tylko jedna poduszka pod skrzynią biegów :lol:
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Jesli ta oslona podejdzie pod 2,0 ABT to ja bym byl chetny o ile masz znosna cenegornik pisze:Jeśli to taka, to mam osłonę na skrzynię oryginalną z 1Z.
[url=http://img521.imageshack.us/img521/3487/sl270013.th.jpg]Obrazek[/URL]