Witam,
Jest może ktoś z Was w posiadaniu dokładnych wymiarów audi, tzn miedzy danym punktem A i B powinna być taka odległość z taka tolerancja, aby sprawdzić czy auto nie jest przekoszone? Auto mi nieznacznie ściąga na prawą stronę i już nie mam pojęcia o co kaman, a dodam ze miałem robioną zbieżność i geometrie, przez jakiś czas wszystko było OK a później od nowa zaczęło sie to samo.
[B4 AAH] QUATTRO wymiary
Cala zabawa polega na tym ze trochę bawiłem sie pewnej zimy film wracając juz do domu( robiąc ostatnie okrążenie przed wyjazdem z tego lotniska) przypierniczyłem prawym, przednim kołem (obróciło mnie o 180 stopni) walnąłem w cegły które były przykryte śniegiem. Nie mam pojęcia czy możne jest coś skrzywione, strasznego ściągania nie ma, bylem na badaniu techniczny i wszystko było OK. Jedna ciekawostka w sobotę pojechałem do kolegi na kanał wymienić gumy na przegubach bo już popękały i okazało się ze rozsypany jest wewnętrzny przegub . Dumam czy to tego wina, może wahacz krzywy, a możne coś innego się skrzywiło, robiłem ta zbieżność , geometrie, kąty i przez jakiś czas ładnie latał. Na chwile obecna nie mogę za wiele powymieniać bo jestem na bezrobociu i krucho z kasa.