Cóż czynić? Dopiero teraz przy pelnym przegladzie zauwazylem ze roznia sie wpisy DMC. W dowodzie i karcie pojazdu jest 1805, na grodzi 1810.
Diagnosta nie chce podbic.
Prosze o porade.
[B4 ABK] Różne DMC - inne w dowodzie inne na grodzi...
-
- Forum Audi 80
[B4 ABK] Różne DMC - inne w dowodzie inne na grodzi...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2012, 14:45 przez SowaBezOka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Mi powiedzial, ze jak skoryguje ten wpis to moze mi podbije...
Pierwszy przeglad byl robiony nie wiem gdzie, kupilem go jak juz byl zarejestrowany w polsce i w karcie pojazdu odrazu jest taki sam wpis... pewnie stad wzial sie problem, na samym poczatku ktos popelnil gafe a pozniej juz tylko z dokumentow lecieli...
Pierwszy przeglad byl robiony nie wiem gdzie, kupilem go jak juz byl zarejestrowany w polsce i w karcie pojazdu odrazu jest taki sam wpis... pewnie stad wzial sie problem, na samym poczatku ktos popelnil gafe a pozniej juz tylko z dokumentow lecieli...
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
No co za debil. Od tego jest SKP aby korygować takie rzeczy! Jak diagnosta widzi, że coś jest źle w papierach to wydaje specjalne oświadczenie, z którym idziesz do wydziału komunikacji i oni na podstawie tego oświadczenia mogą dopiero wprowadzić zmiany w dowodzie...SowaBezOka pisze:Mi powiedzial, ze jak skoryguje ten wpis to moze mi podbije...
Tak to działa i innej możliwości nie ma.
-
- Forum Audi 80