Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[coupe] wybito mi tylną szybę

Awatar użytkownika
kuco
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kuco » 30 paź 2011, 00:57

No zobaczymy jak to bedzie. To trzeba wiedziec do kogo sie odezwać i miec kilka znajomych osób na odpowiednich stanowiskach i wszystko da sie zrobic:) a mi nie chodzi o wyciągnięcie od niego kasy tylko zeby go zabolala głupota. Juz zamontowałem 2klapę także teraz moze sie sprawa ciągnąć. A nawet jak sprzedam samochod to dopilnuje tego zeby szybę wstawił w ta klapę co byla. Bo chamstwa nie zniose.

[ Dodano: 2012-03-11, 03:34 ]
No i juz po sprawie:) wyszło tak, że typ który wybił mi ta szybę dostał 8miesięcy w zawiasach, grzywnę i musi mi wypłacić zadośćuczynienie za zniszczona szybę. Wycena naprawy wzięta z aso(1568zl szyba+650zl wstawienie). Także gościa który wybił mi szybę bedzie kosztowało to wszystko 3tys :) tylko teraz jeszcze ja musze poczekać kilka miesięcy na to zeby wypłacił mi kase. Także jak jakiś cham uszkodzi wam autko to nie odpuszczać tylko brać dobre wyceny szkody i walczyć o swoje:) a sędziowie nie lubią oskarżonych więc sprawy sie wygrywa:) gdyby oskarżony nie zgodził sie na karę zaproponowana przez prokuratora to kosztowało by go to dużo więcej. A co do tych wypowiedzi ze musze naprawiać wózek za swoje pln a pozniej walczyć o zwrot kosztów to myliliście sie:) ja nie wydałem nawet 1zl na naprawę, auto sprzedalem a sprawe i tak wygralem i typ musi mi wypłacić kase. Pytał sędziego czy moze mi oddać szybę to sędzia go wyśmiał i powiedzial ze ma mi zapłacić i to ode mnie zależy czy to naprawie, gdzie i za ile:)

Zablokowany

Wróć do „Inne.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl