Audi Coupe w "zakupie kontrolowanym"
Ale już to, że nazwał ja "Audi 80 coupe" to musicie się najwięcej przyczepiać, taki kardynalny błąd i w ogóle wszyscy co oglądali ten program, to na pewno wiedzieli, że to Audi Coupe, a nie Audi 80 Coupe. Nie macie się czego czepiać.
Używając słowa "czołg" miał chyba na myśli, że deska rozdzielcza jest dość dużych rozmiarów, znajoma też mówi, że 80 jedzie się jak czołgiem, bo duże takie w środku.
Oczywiście co do danych technicznych, to mogliby się trochę bardziej przyłożyć.
Ale chyba powinniśmy się cieszyć głównie z tego, że dane nam było obejrzeć Audi 80 w Zakupie Kontrolowanym
Używając słowa "czołg" miał chyba na myśli, że deska rozdzielcza jest dość dużych rozmiarów, znajoma też mówi, że 80 jedzie się jak czołgiem, bo duże takie w środku.
Oczywiście co do danych technicznych, to mogliby się trochę bardziej przyłożyć.
Ale chyba powinniśmy się cieszyć głównie z tego, że dane nam było obejrzeć Audi 80 w Zakupie Kontrolowanym
ręce opadają :-|ziemor pisze:Czemu się burzycie że " Audi 80 Coupe " to nieprawidłowa nazwa
Przecież były trzy modele
"80 b3 coupe"
"90 b3 coupe"
"80 b4 coupe"
Proszę o podanie fachowych nazw do powyższych modeli !
Audi Coupe to jeden model!! Ozanczenie wewnątrz fabryczne (typ) to 8B!!!!
Nie było żadnego Audi 80, 90 Coupe
to są różna modele aut tak jak teraz A3 i A4 itd
czy tak ciężko to zrozumieć????
Powiem więcej nie było nawet czegoś takiego jak B3 i B4 :evil: To wszystko są nazwy potoczne które ktoś sobie wymyślił. Ile można wałkować ten temat że Audi Coupe to typ 8B, 85 :!:
ZIEMOR Jak byś czytał uważnie ten temat to byś wiedział że nie było :!:
A czepiam się i będę się czepiał dotąd aż przestaniecie opowiadać takie rzeczy.
Dla mnie sprawa nazewnictwa wygląda identycznie jak sprawa nazewnictwa obozów zagłady.
Na zachodzie mówi się jeszcze że to polskie obozy zagłady co ubliża naszemu narodowi , a my wiemy że były nazistowskie.
Może nie na miejscu porównanie , ale diabeł tkwi w szczegółach.
Podobnie jak robił to wcześniej na forum jmm mam zamiar poprawiać każdego kto nazwie Coupe "80 lub 90".
ZIEMOR Jak byś czytał uważnie ten temat to byś wiedział że nie było :!:
A czepiam się i będę się czepiał dotąd aż przestaniecie opowiadać takie rzeczy.
Dla mnie sprawa nazewnictwa wygląda identycznie jak sprawa nazewnictwa obozów zagłady.
Na zachodzie mówi się jeszcze że to polskie obozy zagłady co ubliża naszemu narodowi , a my wiemy że były nazistowskie.
Może nie na miejscu porównanie , ale diabeł tkwi w szczegółach.
Podobnie jak robił to wcześniej na forum jmm mam zamiar poprawiać każdego kto nazwie Coupe "80 lub 90".
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Cały odcinek.
http://vod.onet.pl/zakup-kontrolowany,z ... cinek.html
http://vod.onet.pl/zakup-kontrolowany,z ... cinek.html