Ciekawostka - Audi 80 B1 Avant
Ciekawostka - Audi 80 B1 Avant
pierwsze Audi 80 Avant 
Ciekawe zdjęcie znalazłem. z opisu wynika że był to Volkswagen Passat oferowany na niektórych rynkach jako Audi 80 Estate (brytyjska nazwa kombiaków). CZyli że jeszcze nie avant...

Ciekawe zdjęcie znalazłem. z opisu wynika że był to Volkswagen Passat oferowany na niektórych rynkach jako Audi 80 Estate (brytyjska nazwa kombiaków). CZyli że jeszcze nie avant...
					Ostatnio zmieniony 27 paź 2012, 19:23 przez foxbat, łącznie zmieniany 1 raz.

- 

noorbi

To audi co jest na gorze strony jest angielskie, choć nie widać kierownicy to wycieraczki wachlują inaczej niż w autach z kierownicą po lewej stronie.
Ja znalazłem coś takiego (klikając w zdjęcie można powiększyć)

te dwa z przodu to passaty, ale to czerwone w tle podobne jest do tego audi co wkleileś

Ja znalazłem coś takiego (klikając w zdjęcie można powiększyć)
 te dwa z przodu to passaty, ale to czerwone w tle podobne jest do tego audi co wkleileś
Re: audi 80 B1 Avant
Z tego co pamiętam to sprzedawali je w UK - 80 Estate i w US jako Audi Fox i byl to po prostu Passat ze znaczkami 80tkifoxbat pisze:pierwsze Audi 80 Avant
- 

a.milewski.mm

Passat ze znaczkiem 80, ale trzeba pamiętać, że Passat B1 był wzorowany na 80 B1. Czyli wychodzi na to, że Passat to 80 ze znaczkiem VW  
 A swoją drogą takie B1 z chęcią bym wychaczył, zamknął w garażu i cieszył się tym, że chociaż jedno zostanie kiedy reszta już niestety zniknie. Tak na prawdę najchętniej zachomikował bym wszystkie modele i wersje 80 jakie wyszły - ale to tak jak przejrzeć cały internet.

i jeszcze jeden B1 avant
a tu cała strona o takim aucie
generalnie uważam że to piękny samochód - kształty nadwozia są super, no i te okragłe reflektory w amerykańskiej wersji.... to jest to...
i jeszcze stronka o audi Fox z materiałami reklamowymi.

a tu cała strona o takim aucie
generalnie uważam że to piękny samochód - kształty nadwozia są super, no i te okragłe reflektory w amerykańskiej wersji.... to jest to...
i jeszcze stronka o audi Fox z materiałami reklamowymi.