Ciekawostka - Audi i moda na powroty modeli
Ciekawostka - Audi i moda na powroty modeli
powroty modeli czyli jak grać na nosie miłośnikom marki
witam pisze bo wyczytałem że niby audi ma zamiar wypuścić (o zgrozo) "nowe quattro sport" ciekawe ile osób znając oryginał kupiło by tą "podróbkę"- (czyt. nowe audi z legendarną nazwą)???
fotki możecie poszukać na onet.pl ale jak to auto będzie wyglądać w realu to pewnie się zmieni ze 30 razy
i drugie pytanie
jakby audi poszło w ślady DMC deloreana i zaczęło znowu produkować limitowaną wersje sport quattro ale taką samo jak kilkadziesiąt lat temu to ile osób by było chętnych? czystko hipotetycznie albo nasze stare styrane 80,90 czy coupe ???
ps. jeszcze da się kupić salonowego golfa jedynka ( tylko z środkiem z fabii)
witam pisze bo wyczytałem że niby audi ma zamiar wypuścić (o zgrozo) "nowe quattro sport" ciekawe ile osób znając oryginał kupiło by tą "podróbkę"- (czyt. nowe audi z legendarną nazwą)???
fotki możecie poszukać na onet.pl ale jak to auto będzie wyglądać w realu to pewnie się zmieni ze 30 razy
i drugie pytanie
jakby audi poszło w ślady DMC deloreana i zaczęło znowu produkować limitowaną wersje sport quattro ale taką samo jak kilkadziesiąt lat temu to ile osób by było chętnych? czystko hipotetycznie albo nasze stare styrane 80,90 czy coupe ???
ps. jeszcze da się kupić salonowego golfa jedynka ( tylko z środkiem z fabii)
Ostatnio zmieniony 28 paź 2012, 20:22 przez Kwietniu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Golfa 1 ze środkiem Fabii sprzedają w Afryce. Jak kogoś interesuje afrykańska motoryzacja to niech przeszuka gogla, a będzie bardzo pozytywnie zszokowany tym co można u nich zakupić.
Jeśli chodzi o quattrówkę to jak dla mnie najwięcej zalezy jaki będzie ten nowy samochód. Jeśli to będzie tak jak z fiatem 500, mini to jestem za. Bo w tych samochodach czuć ducha poprzednika. Jeśli zrobią coś tak beznadziejnego jak nowa Lancia Delta, która z tró męskiej ostrej fury zmieniła się w miękką faję to powinni dać sobie siana. Projektu samochodu nie widziałem, więc mówię podług tego co czuję a nie widzę.
Jeśli chodzi o quattrówkę to jak dla mnie najwięcej zalezy jaki będzie ten nowy samochód. Jeśli to będzie tak jak z fiatem 500, mini to jestem za. Bo w tych samochodach czuć ducha poprzednika. Jeśli zrobią coś tak beznadziejnego jak nowa Lancia Delta, która z tró męskiej ostrej fury zmieniła się w miękką faję to powinni dać sobie siana. Projektu samochodu nie widziałem, więc mówię podług tego co czuję a nie widzę.
gdyby została wypuszczona 90tka z fabryki kosztowałaby jak nowe a4 zapewne. Gdybym miał pieniązki skusiłbym się na pewno, bardzo lubię tą budę. <ok>
A tutaj macie link do najnowszej quattro sport. Osobiści uważam że już nie wyjdze ładniejsze audi niż URquattro lub właśnie sportquattro. Te maszyny były dziełem sztuki w swojej prostocie nadwozia i technologii prowadzenia. Ale gdyby wypuścili jeszcze tak z 200000 sztuk na świat myślę że żyłbym szczęśliwszy w nadziej że może keidyś tam zobaczę ori quattro sport - przejeżdżające dumnie jakąś drogą
http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/2 ... 460x0w.jpg
http://www.caranddriver.com/var/ezwebin ... eimage.jpg
A tutaj macie link do najnowszej quattro sport. Osobiści uważam że już nie wyjdze ładniejsze audi niż URquattro lub właśnie sportquattro. Te maszyny były dziełem sztuki w swojej prostocie nadwozia i technologii prowadzenia. Ale gdyby wypuścili jeszcze tak z 200000 sztuk na świat myślę że żyłbym szczęśliwszy w nadziej że może keidyś tam zobaczę ori quattro sport - przejeżdżające dumnie jakąś drogą
http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/2 ... 460x0w.jpg
http://www.caranddriver.com/var/ezwebin ... eimage.jpg
Chyba w tych wlotach na masce :lol:MIODEK pisze:pokaż paluchem bo ja tego nie widzę
Dla mnie Sport to legenda i nie da sie z nim zrobić tak jak z Mini czy 500 znając współczesne wzornictwo Audi. Szkoda że wszędzie ładują tego wielkiego grilla, do Sporta na pewno by nie pasował, zwłaszcza ze na tej wizji to wyglada jak skrócona A5 :roll: