[wszystkie] ETKA 7
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
[wszystkie] ETKA 7
Cześć.
Czy można zmienić/doinstalować język w ETKA 7 z niemieckiego na angielski a najlepiej polski ? nie widzę nie znając niemieckiego gdzie zmienić język ?
UpDate
Znalazłem Dzięki.
jeśli ktos również po omacku szuka, to prosze screen ułatwi
Czy można zmienić/doinstalować język w ETKA 7 z niemieckiego na angielski a najlepiej polski ? nie widzę nie znając niemieckiego gdzie zmienić język ?
UpDate
Znalazłem Dzięki.
jeśli ktos również po omacku szuka, to prosze screen ułatwi
Ostatnio zmieniony 26 lis 2007, 01:03 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj Doc trzeba się było mnie na GG spytać, a nie sobie posty nabijać
Wybierasz markę Seat/Vw/Audi albo Skoda, obojetne. Potem na górze jak wybierzesz Audi dajmy na to obok przodu Q7 jest taki przycisk menu z narysowaną ikonką menu rozwijalnego. Naciskasz ma ten przycisk i jak się domyślam masz wersję w języku naszych okupantów, więc musisz wybrać z tego menu pozycję SPRACHEAUSWAHL i w wyświetlonym menu wybrać POLNISCH.
Trza się było uczyć języków Mein Herr :lol:
Wybierasz markę Seat/Vw/Audi albo Skoda, obojetne. Potem na górze jak wybierzesz Audi dajmy na to obok przodu Q7 jest taki przycisk menu z narysowaną ikonką menu rozwijalnego. Naciskasz ma ten przycisk i jak się domyślam masz wersję w języku naszych okupantów, więc musisz wybrać z tego menu pozycję SPRACHEAUSWAHL i w wyświetlonym menu wybrać POLNISCH.
Trza się było uczyć języków Mein Herr :lol:
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
W sensie jak to jak ? Normalnie jak każdy program.cobra pisze:lepiej byś się pochwalił, jak to zainstalowałeś :oops:
... bla bla bla. Przecież dopisałem, że już sobnie poradziłem toś musiał dzień pozniej zabłysnąć wiedzą nawet screen dałem. I jak wyglądasz ?!Wybierasz markę Seat/Vw/Audi albo Skoda, obojetne. Potem na górze jak wybierzesz
ETKA VW / AUDI / SEAT / SKODA V.7.0.Multilanguage DVD.ISO
PROGRAM TYPU ELECTRONIC TEILE KATALOG.
ZAWIERA RYSUNKI ZŁOŻENIOWE, NR. KATALOGOWE WSZYSTKICH CZĘŚCI DO SAMOCHODÓW KONCERNU VW / AUDI / SEAT I SKODA.
JEST TO PIERWSZA WERSJA PROGRAMU ZAWIERAJĄCA TYSIĄCE ZDJĘC W FORMACIE*.JPG Z PREZENTACJĄ CZĘŚĆI TUNINGOWE,
ALUFELGI,SPRZĘT CAR-AUDIO,itp.
NOWA WERSJA SOFTU PRACUJE W SYSTEMIE WIN XP.
PROGRAM OBSŁUGIWANY W WIELU JĘZYKACH ANGIELSKIM (English), WĘGIERSKIM (Hungarian), HOLENDRESKIM (Dutch), DUŃSKIM (Danish), HISZPAŃSKIM (Spanish), WŁOSKIM (Italian), CHIŃSKIM (Chinese), NIEMIECKIM (German), NORWESKIM (Norwegian), POLSKIM (Polish), ROSYJSKIM (Russian), TERECKIM (Turkish), FRANCUSKIM (French), CZESKIM (Czech), SZWEDZKIM (Swedish).
Obejmuje modele VW AUDI SEAT I SKODA zaczynając od najstarszych a kończąc na 2007r
Katalog jest doskonałym i niezbędnym narzędziem dla tych wszystkich którzy robią remont,
wykonują drobne naprawy swojego auta lub przerabiają -TUNING,
zarówno dla zawodowców jak i dla amatorów.
W sposób dokładny i bezbłędny wskazuje na usytuowanie, kolejność części w montażu,
numer fabryczny, nazwę każdego podzespołu. umożliwia min.
- wyszukiwanie wybranej części po jej nr fabrycznym lub nazwie,
- powiększenie schematów na monitorze bez względu na to czy są to elementy silnika, blacharki, zawieszenia, wydechu itd.
Po rozpakowaniu otrzymujemy plik około 2 GB z obrazem ISO który wypalamy na płytce ewentualnie montujemy w wirtualnym napędzie.
Do ETKI dołączam najnowsze aktualizacje i instrukcje własnego autorstwa opisującą krok po kroku jak zainstalować i odpalić program.
Kod:
brzankis
PROGRAM TYPU ELECTRONIC TEILE KATALOG.
ZAWIERA RYSUNKI ZŁOŻENIOWE, NR. KATALOGOWE WSZYSTKICH CZĘŚCI DO SAMOCHODÓW KONCERNU VW / AUDI / SEAT I SKODA.
JEST TO PIERWSZA WERSJA PROGRAMU ZAWIERAJĄCA TYSIĄCE ZDJĘC W FORMACIE*.JPG Z PREZENTACJĄ CZĘŚĆI TUNINGOWE,
ALUFELGI,SPRZĘT CAR-AUDIO,itp.
NOWA WERSJA SOFTU PRACUJE W SYSTEMIE WIN XP.
PROGRAM OBSŁUGIWANY W WIELU JĘZYKACH ANGIELSKIM (English), WĘGIERSKIM (Hungarian), HOLENDRESKIM (Dutch), DUŃSKIM (Danish), HISZPAŃSKIM (Spanish), WŁOSKIM (Italian), CHIŃSKIM (Chinese), NIEMIECKIM (German), NORWESKIM (Norwegian), POLSKIM (Polish), ROSYJSKIM (Russian), TERECKIM (Turkish), FRANCUSKIM (French), CZESKIM (Czech), SZWEDZKIM (Swedish).
Obejmuje modele VW AUDI SEAT I SKODA zaczynając od najstarszych a kończąc na 2007r
Katalog jest doskonałym i niezbędnym narzędziem dla tych wszystkich którzy robią remont,
wykonują drobne naprawy swojego auta lub przerabiają -TUNING,
zarówno dla zawodowców jak i dla amatorów.
W sposób dokładny i bezbłędny wskazuje na usytuowanie, kolejność części w montażu,
numer fabryczny, nazwę każdego podzespołu. umożliwia min.
- wyszukiwanie wybranej części po jej nr fabrycznym lub nazwie,
- powiększenie schematów na monitorze bez względu na to czy są to elementy silnika, blacharki, zawieszenia, wydechu itd.
Po rozpakowaniu otrzymujemy plik około 2 GB z obrazem ISO który wypalamy na płytce ewentualnie montujemy w wirtualnym napędzie.
Do ETKI dołączam najnowsze aktualizacje i instrukcje własnego autorstwa opisującą krok po kroku jak zainstalować i odpalić program.
Kod: Zaznacz cały
Linki Skasowane, proszę pytać na PW nie na otwartym forum!
brzankis
Ostatnio zmieniony 25 paź 2007, 19:43 przez Dziki, łącznie zmieniany 2 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
No to ja może trochę wytłumaczę na czym polega ściąganie z RapidShera. Tak więc z tego serwera możesz ściągać pliki nie większe jak 100MB dlatego zawsze są one podzielone na części. Klikasz na jeden z linków. Pokaże ci się tabelka. Wybierasz na niej opcje Free. Jeśli masz szczęście to pokaże ci się okienko gdzie należy wpisać numer z okienka i możesz rozpocząć ściąganie. Czasem niestety trzeba czekać na udostępnienie danego pliku (minus opcji free), no i można ściągać tylko jeden plik od razu. Jeśli masz neostradę, to wystarczy że wyłączysz ją i włączysz, przy kolejnym jej włączaniu masz już inny numer IP więc nie musisz czekać za udostępnieniem pliku. Jak będziesz już miał całość klikasz na pierwsze ściągnięte archiwum by je wypakować. Automatycznie powinny ci się wypakować pozostałem. A potem to już tylko instalka.
Moi drodzy, jak zainstalować tą ETKE ?? Sciągnołem wszystko,rozpakowałem,ISOBusterem wyciągnołem wszystko z pliku ISO i jak klikam SETUP.exe wyskakują mi jakies błędy po niemiecku i klapa.Komp sie zawiesza na chwile.
Co z tym zrobić ??
Pomóżcie prosze.
[ Dodano: 2007-11-01, 19:20 ]
Już sobie poradziłem winny był ISOBuster. Powodował jakiś błąd. Alkochol 120% poradził sobie z instalacją ETKI bez problemu.
teraz tylko problem aktualizacji .... Wywala błąd "Odmowa dostępu" :cry:
Co z tym zrobić ??
Pomóżcie prosze.
[ Dodano: 2007-11-01, 19:20 ]
Już sobie poradziłem winny był ISOBuster. Powodował jakiś błąd. Alkochol 120% poradził sobie z instalacją ETKI bez problemu.
teraz tylko problem aktualizacji .... Wywala błąd "Odmowa dostępu" :cry:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: