[All] Ile palą nasze autka ?
-
- Forum Audi 80
mnie ćmi tak do 6L ON w cyklu mieszanym, ale ostatnio ja zatankowalem do prawie ze maxa bo od momentu pierwszego wybicia dolalem jeszcze 7,5 litra i weszlo by jeszcze wiecej ale glupio juz bylo mi tak stac na CPNie i non stop wciskac ten zaworek odpowietrzajacy i tankowac, mysle ze do 9 - 10 litrow moglem wlac od momentu pierwszego wybicia.
Kiefdys na zbiorniku zrobilem max 1117 kilometrow, jestem ciekaw ile teraz zrobie po tym fullgetankt
Kiefdys na zbiorniku zrobilem max 1117 kilometrow, jestem ciekaw ile teraz zrobie po tym fullgetankt
B4 Avant 1.6 102KM 230tyś km
na trasie do Pragi w 5 os i full baganda 7,5l z tym że połowa po autostradzie 140km/h
mieszany około 8l
same miasto 9l
z tym że często mi się zdarza wyrównanie pedału z podlogą
w sumie jakby na trasę się skupić i tak około 100 w dwie osoby to pewnie z 6 weźmie
z klimą to jeszcze nie mogę powiedzieć bo dopiero naprawiłem, a teraz rzadko używam do odparowania szyb, ale pewnie z 1-2 l więcej, bo czuć spadek mocy.
na trasie do Pragi w 5 os i full baganda 7,5l z tym że połowa po autostradzie 140km/h
mieszany około 8l
same miasto 9l
z tym że często mi się zdarza wyrównanie pedału z podlogą
w sumie jakby na trasę się skupić i tak około 100 w dwie osoby to pewnie z 6 weźmie
z klimą to jeszcze nie mogę powiedzieć bo dopiero naprawiłem, a teraz rzadko używam do odparowania szyb, ale pewnie z 1-2 l więcej, bo czuć spadek mocy.
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
- bieniek1984
- Forum Audi 80