Opinie - ponadczasowa linia Audi
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Opinie - ponadczasowa linia Audi
Witam wszyskich!
Jestem ciekaw waszych opinii:Czy uważacie linie Audi za ponadczasową?
Mam dziś troszke luzu w pracy,więc postanowiłem poznać wasze zdanie.
W pracy zajmuje się handlem takimi autkami jak Evo X(ale nie tylko) które ma zaszczyt występować w towarzystwie mojego quattro :mrgreen:
Wybrałem "grube" auto które charakteryzuje się agresywnymi liniami zgodnymi z obecnymi trendami.
I tak oto macie dwa czterołapy,z dwóch różnych epok.
Osobiście uważam linie audi za elegancką i ponadczasową starzeje się wolno i cieszy oko.
faktem jest że na placu testowym w tle Evo X ma znaczną przewage,lecz na śniegu bywa różnie bo quattro jest lżejsze... I nie ma tej cholernej elektroniki <ok>
Jestem ciekaw waszych opinii,czy nasze niunie wyglądają staro na tle obecnie produkowanych aut?Pozdrawiam <ok>
Jestem ciekaw waszych opinii:Czy uważacie linie Audi za ponadczasową?
Mam dziś troszke luzu w pracy,więc postanowiłem poznać wasze zdanie.
W pracy zajmuje się handlem takimi autkami jak Evo X(ale nie tylko) które ma zaszczyt występować w towarzystwie mojego quattro :mrgreen:
Wybrałem "grube" auto które charakteryzuje się agresywnymi liniami zgodnymi z obecnymi trendami.
I tak oto macie dwa czterołapy,z dwóch różnych epok.
Osobiście uważam linie audi za elegancką i ponadczasową starzeje się wolno i cieszy oko.
faktem jest że na placu testowym w tle Evo X ma znaczną przewage,lecz na śniegu bywa różnie bo quattro jest lżejsze... I nie ma tej cholernej elektroniki <ok>
Jestem ciekaw waszych opinii,czy nasze niunie wyglądają staro na tle obecnie produkowanych aut?Pozdrawiam <ok>
Ostatnio zmieniony 28 paź 2012, 11:45 przez luk_OP_Q89, łącznie zmieniany 1 raz.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
no to który najładniejszy :?: dla odmiany foty z widoku z góry 8-)
to obok to Laguna mojej sasiadki
[ Dodano: 2008-12-04, 14:33 ]
a tam dalej chyba jakiś Saab, ale nie wiem czyj i jaki model jak zejde z psami i jeszcze będzie stał, to Wam powiem
to obok to Laguna mojej sasiadki
[ Dodano: 2008-12-04, 14:33 ]
a tam dalej chyba jakiś Saab, ale nie wiem czyj i jaki model jak zejde z psami i jeszcze będzie stał, to Wam powiem
Ostatnio zmieniony 04 gru 2008, 14:36 przez Gosia, łącznie zmieniany 1 raz.
ja powiem tak... bez urazy dla betrójkowców
B4 szczegolnie w sedanie ma tak "uniwersalną" linię, że jakby postawić go za 10 lat z zadbanym, ładnym lakierem i ładnie wyczyszczonego i o którego ktoś bardzo dba, to dalej mógłby konkurować z autami stylem, wyglądem i właśnie linią. Nie mówiąc już o Coupe.
B3 natomiast widać że jest trochę starsze, ma węższe błotniki przez co właśnie sprawa wrażenie auta drobnego, ale i (jak dla mnie) właśnie starszego.
Co nie zmienia faktu że B3 a szczególnie trochę zmodzona (jak np u kolegi luk_OP_Q89) ale nie za dużo, wygląda ponadczasowo
B4 szczegolnie w sedanie ma tak "uniwersalną" linię, że jakby postawić go za 10 lat z zadbanym, ładnym lakierem i ładnie wyczyszczonego i o którego ktoś bardzo dba, to dalej mógłby konkurować z autami stylem, wyglądem i właśnie linią. Nie mówiąc już o Coupe.
B3 natomiast widać że jest trochę starsze, ma węższe błotniki przez co właśnie sprawa wrażenie auta drobnego, ale i (jak dla mnie) właśnie starszego.
Co nie zmienia faktu że B3 a szczególnie trochę zmodzona (jak np u kolegi luk_OP_Q89) ale nie za dużo, wygląda ponadczasowo
Gosia, co masz nad prawą lampą? :->
o tak, maska i właśnie te szersze błotniki o których mówiłem... tak samo jak ktoś założy maskę od B4 do B3 to wygląda to nieco dziwnie...
o tak, maska i właśnie te szersze błotniki o których mówiłem... tak samo jak ktoś założy maskę od B4 do B3 to wygląda to nieco dziwnie...
Ostatnio zmieniony 04 gru 2008, 14:40 przez gniado, łącznie zmieniany 1 raz.
niby B3 mozna przerobic tak, pewnie by ją to odmłodziło, ale nie mam takich planów
pozostałośc po byłym włascicielu, naklejka taka która przykrywa boba na lakierze i nie zrywam tego (tam jest duzy pekający pęcherz, ktoś wymieniał maske, malował ją i spitolił), a jak zerwe te naklejke teraz to jest duza szansa ze zejdzie z tym co przykrywa i nie ruszam :roll: a maska jest chyba przez to cała do malowania - ale to na wiosne sie tym zajme...gniado pisze:Gosia, co masz nad prawą lampą? :->
Ostatnio zmieniony 04 gru 2008, 14:49 przez Gosia, łącznie zmieniany 2 razy.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Fakt faktem B4 jest młodszym autem i wygląda nieco lepiej. Ale załóżmy do B3 ładne alu zamiast standardowych stalówek i zaraz wygląda inaczej - prawie jak B4. Szersze ponony na alu znacznie poszerza wizualnie B3 upodobniając je bardziej do B4, bo na standardowych stalówkach to faktycznie jest ciut za wąska.
Ja również tak uważam. Jest nie co bardziej "drapieżna" niż w przypadku B4.luk_OP_Q89 pisze:Rzecz gustu mnie osobiście bardziej podoba się b3 właśnie ze względu na przód
mozesz mieć racje bo ja na "francuzach" nie znam sie wcale tylko tyle, ze mi się nie podobają 8-)PawelG pisze:Twoja sąsiadka ma chyba jednak meganeGosia pisze:to obok to Laguna mojej sasiadki
Ostatnio zmieniony 04 gru 2008, 14:59 przez Gosia, łącznie zmieniany 1 raz.