[All] Prędkość maksymalna
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
212km/h według budzika. Wynik jak na PM z dwójką pasażerów i zapakowanym bagażnikiem na A4 Wrocław Gliwice całkiem niezły 8-)
Tutaj mały filmik - wskazówka przekracza 210km/h na navi było 203km/h ale nie bardzo to widać... Poszło by jeszcze trochę ale tak stwierdziłem że nie będę ryzykował - opony mają indeks prędkości do 190km/h...
Tutaj mały filmik - wskazówka przekracza 210km/h na navi było 203km/h ale nie bardzo to widać... Poszło by jeszcze trochę ale tak stwierdziłem że nie będę ryzykował - opony mają indeks prędkości do 190km/h...
Ostatnio zmieniony 14 sty 2009, 00:42 przez Oofol, łącznie zmieniany 1 raz.
no wiec tak ja na zimowkach i na gazie lecialem 180 ale nie do konca mysle ze do 200 bym dociagnal ale brak juz bylo miejsca :roll: i do tego jechalem z tym spojlerem na klapie teraz juz jego nie ma i mam porownanie ze strasznie mnie hamowal i stawial duzy opor i do tego spalanie :roll:
no ale juz go nie ma i brewek z przednich lamp tez
no ale juz go nie ma i brewek z przednich lamp tez
ja przy fabrycznym 1Z 3 bieg wbijam przy 85matrock pisze:DINO AUDIb4 pisze:No moja przy stanie licznika 265000km pokazala 185km\h ale to byl max silnik strasznie wyl wiec dziwi mnie jak koledzy
a jest to mozliwe kolegooo. zobacz Sobie filmik kolegi SOLSKIER ktory trzeci bieg wbija po przekroczeniu 80 km/h ))
- quattromtm
- Forum Audi 80
AUDI 80 B3 QUATTRO silnik 2.0 AAD
z mojej niuni wyciagnalem od Katowic do Sosnowca 206 KM/H, i trzyma sie drogi jak przyklejony. niestety wkurza mnie troche silnik, pol roku temu obrocilo mi panewke na korbowodzie i bierze olej . ale przyjemnosc z jazdy niesamowita <ok>
[/b]
[/b]
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Może i masz rację kolego ale nie bierzesz pod uwagę kilku aspektów takich jak:8S3 pisze:Powiem Wam że w porównaniu z BMW o tej samej pojemności osiągi V-max audi sa raczej mizerne.
BMW załóżmy 1.8 jest o wiele bardziej wysilonym silnikiem = mniejsza żywotność, o WIELE większe spalanie, droższa eksploatacja/naprawa i jeszcze jedno - wnętrze jest jak dla mnie ohydne... Ale to ostatnie to już poza konkurencją v-max