[All] Prędkość maksymalna
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ja będe miał katalog w piątek i tam sobie poszukam oponek i felg i kupuję nowe...gaz oczywiście też wsadzam...butle w koło jak największą...instalka kosztować będzie mnie ok 2000
[ Dodano: 2007-03-18, 20:51 ]
ale teraz czas uważać i nie przesadzać z prędkością bo dowiedziałem się że na trasie gdzie mogę sobie zaszaleć - czyli Bielsko Cieszyn jeździ jakaś nieoznakowana Felicja..o ile sięnie myle moge tam tylko 110 jechać więc jeśli przekrocze 220 to będe miał po prawku :cry:
[ Dodano: 2007-03-18, 20:51 ]
ale teraz czas uważać i nie przesadzać z prędkością bo dowiedziałem się że na trasie gdzie mogę sobie zaszaleć - czyli Bielsko Cieszyn jeździ jakaś nieoznakowana Felicja..o ile sięnie myle moge tam tylko 110 jechać więc jeśli przekrocze 220 to będe miał po prawku :cry:
- homer
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Re: [Wszystkie] v-max w swoich niuniach
ja 200licznikowe z gorki i ok 190 na plaskim z tym ze ani chu chu szybciej.... na pokladzie pasazerka i ja....pozatym licznik mowi to co chcemy siedziec :lol: :lol:
- czester-11
- Forum Audi 80
znam urok miekkiego zawieszenia... :cry:
katastrofa... powyzej 200km/h zaczyna plywac jak tytanik po falach..
ale i tak 230 mialem nieraz (na prostej oczywiscie) nawet jeszcze sie bujala bo odciecie mam przy 6500obr/min . ale troche strach na gumy zmienie juz zamówilem . i do gleby ja sprowadze i wtedy do konca sprawdze... :shock: :shock:
[ Dodano: 2007-04-24, 14:09 ]
wlasnie mi gumy nowe przyszly na weekend sprawdze ile pocisnie na maksa . filmik jakis nagram to wrzuce zeby nie bylo ze na lewarku go podnioslem.
katastrofa... powyzej 200km/h zaczyna plywac jak tytanik po falach..
ale i tak 230 mialem nieraz (na prostej oczywiscie) nawet jeszcze sie bujala bo odciecie mam przy 6500obr/min . ale troche strach na gumy zmienie juz zamówilem . i do gleby ja sprowadze i wtedy do konca sprawdze... :shock: :shock:
[ Dodano: 2007-04-24, 14:09 ]
wlasnie mi gumy nowe przyszly na weekend sprawdze ile pocisnie na maksa . filmik jakis nagram to wrzuce zeby nie bylo ze na lewarku go podnioslem.