jak w temacie mam problem w wydziale komunikacji bo audi jest zarejestrowane jako: "AUDI 90 2.0 kat " a na umowie jest napisane: "audi 90 coupe" pani na informacji powiedziała mi że mam źle napisane umowy ale machnęła ręką i poszedłem do pokoju gdzie czekałem grzecznie na swoją kolej po 2 godzinach spania pod wejściem wszedłem wreszcie ..... i tu dopiero schody się zaczęły bo pani co mi miała wydać nowiutki dowodzić i wszystko wpisać do kompa spytała się czy to jest sedan czy coupe ? odpowiedziałem coupe ona na to że coupe to jest mały samochodzik ( dla uwiarygodnienia swoich słów wymownie machała rękoma) i że nie może mi go zarejestrować na 5 osób bo coupe tylko na 4 i basta ja jej na to że to jest zwykła 80 tylko że ma 2 drzwi i jest na wypasie ( choć moje to golas ) następnie wyjaśniłem że to auto w ogóle jest źle zarejestrowane na co Pani spytała czy mam BRIEF (czy jakoś tak)
powiedziałem że jestem 3 właścicielem w pl i nie dostałem no babka mi wydała tymczasowy na to co jest wpisane ale mam wycieczkę do diagnosty czy to auto może być na 5 osób ( naklejka pod lotką wyraźnie pisze " max3 peer" ) oraz ma dzwonić do wydziału tam gdzie auto było zarejestrowane i wyjaśniać czemu jest 90 jak to jest coupe.... i że ma dzwonić do mnie, dzwoniła ale jechałem samochodem to nie odebrałem
jak narazie jestem 200 zeta w plecy za rejestracje perspektywę diagnosty ( auto na pewno nie przejdzie jak koleś jeszcze mi powie że ma mi przegląd zrobić

) oc na starą rejestracje ( i tu pytanie czy mundurowi "użyją" sobie na mnie jak mnie drapną na drodze ? na razie jej nie zmieniam u ubezpieczyciela bo nie wiem jak auto będzie zarejestrowane ) i bóg wie co jeszcze... Wiecie może co Mnie czeka ( po za nerwami ) albo ktoś miał podobny przypadek ???
Ostatnio zmieniony 16 paź 2012, 18:38 przez
Kwietniu, łącznie zmieniany 1 raz.