Witam,
Czy ktoś budował przyczepkę do 750 kg i później ją rejestrował? Mam taki zamiar i nie wiem, czy to się opłaca, czy lepiej kupić fabryczną i pójść utartym szlakiem.
pozdrawiam
[All] Przyczepka "SAM"
[All] Przyczepka "SAM"
Ostatnio zmieniony 17 paź 2012, 13:05 przez punk, łącznie zmieniany 1 raz.
Odkopuje temat
Ma ktos wiedze na temat budowy przyczepki sam ale z hamulcami ?
Chodzi mi konkretnie o DMC do 1200 kg (tyle moze max B4 ciagnac), zal mi mojej przyczepki bo zdaza sie ja przeladowac
Zastanawiam sie jak to wyglada, czy taka przyczepka musi potem corocznie przechodzic przeglad i o ile wyzsze by bylo ubezpiecznie.
Ma ktos wiedze na temat budowy przyczepki sam ale z hamulcami ?
Chodzi mi konkretnie o DMC do 1200 kg (tyle moze max B4 ciagnac), zal mi mojej przyczepki bo zdaza sie ja przeladowac
Zastanawiam sie jak to wyglada, czy taka przyczepka musi potem corocznie przechodzic przeglad i o ile wyzsze by bylo ubezpiecznie.
ja płacę 32zł OC>za przyczepkę dmc750kg i jest to SAM ale profesjonalnie wykonana w pełnym ocynku z dwoma osiami tyle ze bez hamulca najazdowego,jeżeli idzie o rejestracje SAM-a to jest troszke zachodu-wydział komunikacji daje tymczasowe tablice i skierowanie na przeglad do stacji diagnostycznejktóre to skierowanie zawiera nr. jaki ma nabić stacja diagnostyczna jeżeli przyczepka oczywiscie przejdzie przegląd-dostajemy papiery od diagnosty a potem ponownie wydział komunikacji i juz stała rejestracja to tak po krótce :lol: