[ALL]Warsztaty sprawdzone i polecane przez klientów audi80
- Rastaman25
- Forum Audi 80
Witam, podepnę się pod temat, poszukuję jakiegoś klubowicza znającego się na 2,8 v6 i chętnego do pomocy w zdiagnozowaniu silnika, najlepiej z małopolski, ale mając zetora jeździłem 300km za Lublin do muniora więc km mi nie straszne. Nie zamierzam wydawać hajs mechanikom którzy i tak nie usuną usterki (temat przerabiany)....
Czy jest jakis klubowicz, ktory w okolicy wawy jest chetny:
Zdiagnozowac aaz na ekopompie i wtryskach jedno sprezynkowych
A nastepnie
Zmodernizowac gore pompy wraz ze zmiana trzpienia,
Zmienic wtryski na dwu sprezynkowe
I ewentualnie zamontowac intercooler.
Moj aaz chodzi bardzo dobrze, ale kultura pracy na aktualnym zestawie pozostawia duzo do zyczenia
Kontakt przez watek lub info na priva
Zdiagnozowac aaz na ekopompie i wtryskach jedno sprezynkowych
A nastepnie
Zmodernizowac gore pompy wraz ze zmiana trzpienia,
Zmienic wtryski na dwu sprezynkowe
I ewentualnie zamontowac intercooler.
Moj aaz chodzi bardzo dobrze, ale kultura pracy na aktualnym zestawie pozostawia duzo do zyczenia
Kontakt przez watek lub info na priva
Re: [ALL]Warsztaty sprawdzone i polecane przez klientów audi
Ja moge polecić jeden zakład z Wrocławia, nazywa się Indy-Car (o ich stronka: http://indycar.com.pl/). Dla miejscowych: to koło Szpitala Wojskowego, obok jest też park. Robią świetnie geometrię kół. Przeglądy też sobie każdy chwali.
[ Dodano: 2015-09-02, 13:46 ]
We wrocku mogę polecić warsztat na Kamiennej. Niedaleko jest szpital specjalistyczny, rondo, kazdy pewnie kojarzy gdzie to jest. Dobre ceny no i wykonują solidną robotę.
[ Dodano: 2015-09-02, 13:46 ]
We wrocku mogę polecić warsztat na Kamiennej. Niedaleko jest szpital specjalistyczny, rondo, kazdy pewnie kojarzy gdzie to jest. Dobre ceny no i wykonują solidną robotę.
- darekmalickiwp
- Forum Audi 80
- Imię: Darek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z