Witam mam pytanko nie wiem czy to dobry dział ale się spytam.
Czy ten o to http://allegro.pl/komputer-ecu-audi-80- ... 98329.html komputer będzie pasował do mojego bo mam zamiar zrobić 115km i nie warto wyciągać i wysyłać tylko kupić drugi czy ten będzie dobry do mojego bo nie wiem co to jest ECU ale numer się zgadza chyba więc proszę o pomoc.
Pozdro z góry dzięki
[avant 1.9tdi] komputer pokładowy.
To jak Ci auto jeździ bez ECU :shock: :?:MichalxQ7 pisze:mam 93 boscha rok ale komputer juz sprzedany:(
Ten z aukcji to jest ECU z ori softem, żeby wyciągnąć z tego 115 KM potrzeba do tego wgrać jeszcze virusa i obawiam się że sam virus Boscha do 115KM nie podniesie, przydały by się jeszcze wtryski większe np. od AFN-a
Sterowniki z softami sprzedaje na forum MUNIOR lub kostrz taki założysz to będzie od razu ze 110KM <ok>
No ale wiem co ja głupi poczytaj na moim temacie auta co i jak.
Po drugie pierw zrobię chipa potem może jakieś afn nie zajechane ale u mnie z kasą krucho bo nie pracuję ale to co przez miesiąc przez neta zarobie to 100 na wydatki a 300zł na audi leci zawsze.
Pierw świrus potem się zobaczy.
A mam załatwione u kostrz-a ze mu wyślę i mi zrobi bo nie wyślę mojego bo nie będe się ruszał wolę kupić drugi i mieć dwa przy okazji bedzie do 2 silnika:)
Po drugie pierw zrobię chipa potem może jakieś afn nie zajechane ale u mnie z kasą krucho bo nie pracuję ale to co przez miesiąc przez neta zarobie to 100 na wydatki a 300zł na audi leci zawsze.
Pierw świrus potem się zobaczy.
A mam załatwione u kostrz-a ze mu wyślę i mi zrobi bo nie wyślę mojego bo nie będe się ruszał wolę kupić drugi i mieć dwa przy okazji bedzie do 2 silnika:)