[b4 1.9 TDI 1z] korek spustowy
-
- Forum Audi 80
[b4 1.9 TDI 1z] korek spustowy
Witam !
Czy może ktoś wie gdzie bym mógł zakupić korek spustowy oleju od skrzyni biegów na imbus 17 mm tą śrubę która sprawdza się olej w skrzyni
Pozdrawiam
Czy może ktoś wie gdzie bym mógł zakupić korek spustowy oleju od skrzyni biegów na imbus 17 mm tą śrubę która sprawdza się olej w skrzyni
Pozdrawiam
Niestety nie mogę sprawdzić ceny w aso, może to już nie występuje, może na zamówienie.hudy pisze:to albo szrot gdzie mógłbyś z jakiejś rozwalonej skrzyni to wyrwać albo ASO ale koszt będzie na pewno kilka razy większy...
Co do samej ceny to hudy, troszkę przesadziłeś, w niezależnych serwisach cena waha się od 3$ do 4,50$, z doświadczenia wiem że aso nie na wszystkich gratach ma przebitkę kosmiczną.
Podejrzewam że cena się zamknie w granicach 15pln (aso oczywiście)
-
- Forum Audi 80
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
nieźle u mnie etka przy tym numerze pokazuje korek którym się zlewa olej ze skrzyni <ok> po tym numerze jak sprawdzałem to wychodzi niecałe 16zł.
czy przesadziłem?? 16zł za taki mały element?? używkę na szrocie kupił by za 2-3zł... Niestety ale w ASO za wszystkie ceny płacimy jak za woły...axell pisze:Co do samej ceny to hudy, troszkę przesadziłeś
Trochę offtopowo ale sam się niedawno mocno zdziwiłem.
046130219A PIERŚCIEŃ USZCZELNIA 1.24 1.53
hudy, wierz mi nie wszystkie graty w aso są tak kosmicznie wycenione
Kupowałem ostatnio parę gratów w swoim sklepiku i przy okazji na zapas kupiłem miedziane podkładki pod wtryski 3,50 za sztukę :evil: i jaki było moje zdziwienie jak w domu cenę z aso sprawdziłem:hudy pisze:Niestety ale w ASO za wszystkie ceny płacimy jak za woły...
046130219A PIERŚCIEŃ USZCZELNIA 1.24 1.53
hudy, wierz mi nie wszystkie graty w aso są tak kosmicznie wycenione