[B4 1,9TDI] Wymiana chłodnicy
[B4 1,9TDI] Wymiana chłodnicy
W autku szykuje mi się wymiana chłodnicy i zastanawiam się czy sam się za to zabierać. Domyślam się że trzeba ściągnąć zderzak i pewnie z tym będzie trochę zabawy. Czy są jeszcze jakieś niespodzianki? Potrzebny jest kanał?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
a po kiego ten zderzak chcesz ściągać :roll: nic nie trzeba ściągać oprócz chłodnicy ,dostęp po podniesieniu maskidenis44 pisze:W autku szykuje mi się wymiana chłodnicy i zastanawiam się czy sam się za to zabierać. Domyślam się że trzeba ściągnąć zderzak i pewnie z tym będzie trochę zabawy. Czy są jeszcze jakieś niespodzianki? Potrzebny jest kanał?
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
[B4 TDI 1Z] Wymiana chłodnicy
Witam, mam zamiar w najbliższym czasie wymienić chłodnice lecz mam pytanie czy i jak to zrobić. Można o pomoc jak się za to zabrać ? Czy jednak na warsztat go dać chodź bym nie chciał.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
najpierw wentylatory a później chłodnicę nie dawaj zarabiać tym b.... chyba że naprawdę sam nie dasz rady ja tam wszystko sam robię a tych naciągaczy mam gdzieś <ok> tu masz coś o tym https://audi80.pl/b4-19tdi-wymiana-c ... h%B3odnicy
no to dasz radęmaryjann pisze:Klimy nie mam.
To pogadaj z kolegą "GIBAJ" zrobi za free bo żyje za free zresztą wielu tu takich co pracują w swoim fachu za free :evil: (Żal.pl)gibaj pisze:chyba że naprawdę sam nie dasz rady ja tam wszystko sam robię a tych naciągaczy
CO nie którym z was to sie wydaje że Mechanik prowadzący warsztat ma wsio za free??? błąd, płaci podatki zus-y to nie są małe pieniądze kolego Gibaj i paru innych co tak myślicie zakładajcie warsztat i róbcie za CO ŁASKA :!: :!: :!: to w miesiąc Leżycie :!: :!: :!: :!: