Witam,
jakiś rok temu dostałem od wujka Audi 80, władował w nie kupe kasy, mówił, że wszystko pięknie śmiga, spalanie na maksymalnym poziomie 6-6,5/100 ale i tak tylko przy totalnym ciśnięciu itd itp.
z początku auto więcej stało niż jeździło, więc nieszczególnie zwracałem uwagę na spalanie i inne rzeczy, jednak ostnio zauważyłem, że spalanie jest na astronomicznym poziomie 9/100!!!
byłem z tym u mechanika, ale ten powiedział, że nie ma zielonego pojęcia od czego to może być, nigdzie nie ma wycieku, wszystko w normie i jedynie wymienił mi filtr powietrza, chociaż to nic nie zmieniło...
ktoś ma jakieś pomysły, co to moze być?
[b3 JK 1.6 D] wysokie spalanie
ale ja się nie pytam jakie powinno być tylko o wszelakie pomysły na możliwe przyczyny
bo to ile powinien palić to wiem, a przeglądając inne fora nie znalazłem niczego, czego by nie sprawdził mechanik u którego byłem...
liczę więc, ze znadzie się ktoś, kto wpadnie na jakiś odkrywczy pomysł i mnie jakoś poratuje!
bo to ile powinien palić to wiem, a przeglądając inne fora nie znalazłem niczego, czego by nie sprawdził mechanik u którego byłem...
liczę więc, ze znadzie się ktoś, kto wpadnie na jakiś odkrywczy pomysł i mnie jakoś poratuje!