[Wszytskie] blacha osłaniająca tarcze ham.
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
[Wszytskie] blacha osłaniająca tarcze ham.
Witam chciałem się zapytać czy wy w swoich niuniach macie takie osłony (chodzi mi o przód) montowane za tarczą, wystające troszke za obrys tarczy. Z tyłu mam i z przodu też chyba miałem ale już nie pamiętam :roll: być może przy wymianie amorów gość zapomniał o nich Bo jakoś tak teraz łyso sama tarcza wygląda. W etce też występują takie osłony na przód do ABK,ACE,ABC,AAH nie wydaje mi się żeby były montowane za dopłatą :roll: , głowy nie dam ale u mnie też chyba takie były a teraz brak Konkretnie mam na myśli coupe 2,6 ABC. Napiszcie jak to u was jest Pozdrawiam
- siwusek216
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- siwusek216
- Forum Audi 80
Dopowiem od siebie, że chłopaki pamietali o tych osłonach, ale pewnie pourywali śrubki M6 i nie chciało im się przegwintowywać otworów w zwrotnicy. Jedź do nich z reklamacją. wpadniecie w kałużę bez tych osłon może skończyć się zwichrowaniem tarcz.siwusek216 pisze:Przy wymianie lozysk sie ja zdejmuje zeby zalozyc zwrotnice do prasy....
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
W Abt też to jest.
Ostatnio jadąc "gorszą drogą" na której sypano żwir i ją cokolwiek łatano, :evil: :evil: wpadł żwir między właśnie tą osłone a tarcze, :shock: na początku się nie działo po ujechaniu 0,5 km, zaczeło tak głośno, bardzo głośno, skrzypieć, bez przerwy, :evil: że nie dało się wysłuchać, a ludzie jadący rowerami 200 m wcześniej zaczeli się oglądać i patrzeć co to jedzie. :oops: O jeździe w mieście nie było nawet mowy. :oops: Dopiero po zatrzymaniu samochodu i odgięciu tej blachy, problem ustapił :mrgreen:
Ostatnio jadąc "gorszą drogą" na której sypano żwir i ją cokolwiek łatano, :evil: :evil: wpadł żwir między właśnie tą osłone a tarcze, :shock: na początku się nie działo po ujechaniu 0,5 km, zaczeło tak głośno, bardzo głośno, skrzypieć, bez przerwy, :evil: że nie dało się wysłuchać, a ludzie jadący rowerami 200 m wcześniej zaczeli się oglądać i patrzeć co to jedzie. :oops: O jeździe w mieście nie było nawet mowy. :oops: Dopiero po zatrzymaniu samochodu i odgięciu tej blachy, problem ustapił :mrgreen:
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Mhm dziś odpisał mi MacAudiO on też ma 2,6 i też nie ma tych osłon :roll: Ja u siebie na starszych fotkach zobaczyłem że zaraz po zmianie felg i wszystkich tarcz jakiś czas temu juz ich nie miałem wygląda to mniej wiecej tak jak na tej aukcji http://moto.allegro.pl/item227789320_za ... ybnik.html Później wrzuce zdjęcia z bliska