witam,
napisałem meila wziętego od dystrybutora veiteków z zapytaniem, ile by kosztował zestaw do mojego maleństwo tyle ze z duzym balastem na przód(bo szykuje sie na potęge pod maską:P) no i kolo po wszelakich wypytywaniach ile koni, jaka waga, i takie tam pierdoły. Wkońcu mi napisał ze proponuje przód 60 tył 40 mm w dół no i wersja dieslowska bo cieżka i dysponuje dobrym niutonem... wyliczył ze ,1700 z groszami. (zwykły zawias do b3 1,8 koszt 1200...) no i moje pyanie czy springi rzeczywiście są przystosowane do mocy silnika czy tylko amorki?
Bo mam takwy zawias tylko sie juz zuzył no i bylem zadowolony z niego i chce wymienic na nowy, z tym ze koles sie upiera na całym zestawie a mnie sie wydaje ze wystarczą same amorki.
ps.
moze macie jakieś gwintowane zawiasy do naszych maleństw... bo szczeze powiedziawszy czasem jeżdze po wertepach i chcial bym mnieć mozliwość zmiany wysokosci i twardosci...
pozdrawiam
[b3, all]oryginalne zawieszneie veitek i nie tylko
dzis odstałem meila ze "komplet kosztuje ~1500zł" pytałem o same amory, pogubilem sie... no ale i tak odpadaja weiteki, wiec to mało ważne... cza bedzie zrobic własnoręcznie rezanko aorków na gwintóweczki:D tylko znajde czesci do takowej przeróby... jesli by kotś wiedział i widzał takowe prosze dac znać... macie jakieś wiadomosci o Koni do naszych B3??
jeśli ogólnie wiadomosci o regeneracji amortzatorów jakieś macie bardzo bym był wdzieczny... pozdrawiam
jeśli ogólnie wiadomosci o regeneracji amortzatorów jakieś macie bardzo bym był wdzieczny... pozdrawiam