[80 B4 2.0 ABT LPG] Sanki, kołyska
[80 B4 2.0 ABT LPG] Sanki, kołyska
witam, mam pytanie czy sanki z audi b4 1.9 tdi będą pasowały do b4 2.0 ABT?
Taj jak pisze kokolino1 te "sanki" powinny pasować.
[ Dodano: 2008-05-23, 19:52 ]
[ Dodano: 2008-05-23, 19:52 ]
Zrób zdjęcie tego towaru i pokaz na forum, by zaraz nie okazało się że chcesz zamontowac sanki od B3. Opisz jak ta poduszka wygląda.facienek pisze:chodzi mi o to że w tdi jest taka duża poduszka na jednym z końcówek a w 2.0 nie ma tej poduszki.
dzięki kolego
A czy ta duża tulejka ( jako 5szt. w sankach) po prawej stronie od tyłu sanek występuje jako część zamięnna w Tdi?
Szczerze mówiąc to widze ją poraz pierwszy.
Nikt o niej nie wspomniał do tej pory w podobnym temacie:
viewtopic.php?t=3357
Szczerze mówiąc to widze ją poraz pierwszy.
Nikt o niej nie wspomniał do tej pory w podobnym temacie:
viewtopic.php?t=3357
W ramie szczątkowej nazywanej przez was potocznie sankami nie ma miejsca na piatą taką sama tulejkę. Tuleje z wachaczy nie mają zastosowania w sankach. Kupując komplet nigdy nie kupuję 5 sztuk.
Tylne tuleje sanek w TDI są inne niż w ABT i ABK.
Wszystkie tuleje metalowo gumowe można kupić jako część zamienną.
Tylne tuleje sanek w TDI są inne niż w ABT i ABK.
Wszystkie tuleje metalowo gumowe można kupić jako część zamienną.
Tak na początku przypuszczałem że to może być ta właśnie poduszka, ale chciałem się upewnić co to dokładnie jest bo inaczej to wygląda na zdjęciu.IC69 pisze:To nie jest tulejka, tylko poduszka skrzyni biegów.rczopik2 pisze:A czy ta duża tulejka ( jako 5szt. w sankach) po prawej stronie od tyłu sanek występuje jako część zamięnna
Podłącze się do tego tematu bo nie chce zakładać nowego.
Kupiłem w intercarsie tuleje sanek (kilkakrotnie zaznaczałem że mam auto z 94 roku) i koleś dał mi takie
a według opisu na allegro do mojego modelu mają być takie
powiedzcie które są dobre bo już zgłupiałem i nie chce żeby okazało że to nie te jak już wszystko będzie rozebrane.
Z góry dzięki.
Kupiłem w intercarsie tuleje sanek (kilkakrotnie zaznaczałem że mam auto z 94 roku) i koleś dał mi takie
a według opisu na allegro do mojego modelu mają być takie
powiedzcie które są dobre bo już zgłupiałem i nie chce żeby okazało że to nie te jak już wszystko będzie rozebrane.
Z góry dzięki.