[B4 2.0 ABK] Stukanie w przednim zawieszeniu
[B4 2.0 ABK] Stukanie w przednim zawieszeniu
Witam klubowiczów
Mój problem na tym ze coś mi stuka /uderza /"pęka" z przodu występuje to podczas skręcanie, wjazdu na krawężnik i podczas ruszania autem nawet przy gwałtownym przyspieszeniu na niskim biegu
Proszę o pomoc i porady
Pozdrawiam
Mój problem na tym ze coś mi stuka /uderza /"pęka" z przodu występuje to podczas skręcanie, wjazdu na krawężnik i podczas ruszania autem nawet przy gwałtownym przyspieszeniu na niskim biegu
Proszę o pomoc i porady
Pozdrawiam
Panowie, dziś jak stałem na nie równej ziemi, przy kręceniu kierowcą stukało, podniosłem maskę do góry i zobaczyłem ze na góra od amortyzatora przeskakuje i odstaje ok 1cm lub więcej, co to może być? A i dodam jeszcze ze bylem na przeglądzie 2tyg temu i mi powiedział ze mam z tyłu simerbloki do wymiany
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
bo tak ma byćDaniel080 pisze:no z prawej strony jest zmieniona ta poduszka z łożyskiem i jest tak samo,
Kiedy wymieniane te łożyska i jak firma? bo to ważne gdyż większość tanich zamienników pada jak muchy po kilku nawet miesiącach. Pisane było o tym nie raz na forum.
Jeśli przed wymianą i zaraz po było tak samo tzn. może że nie tu leży problem i szukać trzeba gdzie indziej.