[B4 1.9TDI]stuki w zawieszeniu poradzcie cos...
-
- Forum Audi 80
[B4 1.9TDI]stuki w zawieszeniu poradzcie cos...
panowie mam problem z zawieszeniem i jest tak pierwszym razem jak rozbieralem zawieszenie i wymienilem tak:tuleje na wachaczah sworznie lozyska z guma te u gory stabilizatory teleskopy koncowki drazkow.Sprawa wyglada nastepujaco po zlozeniu i ustawieniu zbierznosci cudowna jazda cichutko w srodku zadnego odglosu w zawieszeniu po okolo 3 tygodniach jazdy pierwsze stuki z czasem nasilajace sie....pojechalem do mechanika to powiedzial ze podruby teleskopow nigdy nie sa takie jak oryginaly i aby w miejsce teleskopu wlac olej wlozyc teleskop az olej sie przeleje i zlozyc wszystko tak wiec uczynilem i znow jazda okolo miesiaca w spokoju i znow to samo stuki wiec gdzie tu tkwi problem gdzie szukac i czy da sie zaczac to poprawiac bez kosztow oczywiscie jesli bedzie trzeba to rozbiore to jeszcz raz ale czy ma ktos pomysl ktos moze wie o co chodzi co go boli???????????????? <buu> bo ja juz nie mam pomyslow pomozcie panowie dodam ze wszystko jest z gornej pulki teleskopy "kajaby"
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
mam znajomego i właśnie te kayaby też mu stukały :-/ja też walczę z zawieszeniem i puka :evil: sprawdź czy ta głupia nakrętka którą przykręcałeś łożyska te górne na amorach się nie odkręciła bo ona tak lubi ,trzeba ją dobrze dop.... żeby się nie odkręciła :evil: ja mam całą górę przerobioną na te z forum i dalej puka <mur> chyba też wymienię amorki i całą górę na ORI bo przynajmniej sprężyn nie było słychać a teraz jak kręcę kierą to słychać sprężyny :evil:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
masz jak to wygląda http://moto.allegro.pl/sanki-wozek-belk ... 89393.htmlrafal.skromny pisze:a ktore to sa sanki bo nie kumam to jest ta cala kolyska panowie???