[All] Ile warty jest silnik z Competition?
[All] Ile warty jest silnik z Competition?
Witam jak w temacie za ile można sprzedać silnik 2.0 16V ACE? Mało tego na allegro i nie wiem za ile go sprzedać.
Stan dobry;
Zero wycieków
Pracuje jak każde ACE :roll:
Przebieg ok 234tyś
Jak ktoś sprzedawał zna mniej więcej ceny proszę o sugestie, a jak ktoś chętny kupic cały albo na części zapraszam na P/W.
P.s Czy on jest coś warty.... <osohozi>
Stan dobry;
Zero wycieków
Pracuje jak każde ACE :roll:
Przebieg ok 234tyś
Jak ktoś sprzedawał zna mniej więcej ceny proszę o sugestie, a jak ktoś chętny kupic cały albo na części zapraszam na P/W.
P.s Czy on jest coś warty.... <osohozi>
Ostatnio zmieniony 03 lut 2012, 16:55 przez piku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Lukaszbroz
- Forum Audi 80
Popieram kolegę. Ludzie pozbywają się tego szajsu bo tylko szkoda nerwów. Przy tym przebiegu to już chyba panewka na drugim korbowodzie będzie dawała o sobie znać.keczy pisze:Moze ktos bedzie chcial zrobic z niego stolik? Stoliki chodza po 300pln w gore wiec nie tak malo :mrgreen: A tak calkiem serio, chyba szybciej go puscisz na czesci i drozej, a jest ich malo bo wiekszosc jest bez walu i panewek <ok>
Kompletny silnik nie brałbym więcej jak 1000zł, a nawet mniej. Nowsze jednostki można juz dostać w tej cenie.
Re: [All] Ile warty jest silnik z Competition?
Wg opinii większości ludzi z tego forum to silnik wartuje tyle co waży :mrgreen:piku pisze:P.s Czy on jest coś warty....
Aczkolwiek jak na razie u mnie jeździ, na mrozie odpala więc nie narzekam
To akurat wcale nie jest głupi pomysł, widziałem kiedyś w jakiejś knajpie stolik zrobiony z silnika, głowica była zdjęta, blok frezowany tak by szklany blat równo leżał. Co prawda nie był to silnik ACE ale bardzo fajnie to wyglądało.piku pisze:Moze ktos bedzie chcial zrobic z niego stolik?
-
- Forum Audi 80
Już podjąłem decyzje oddam silnik kompletny za 600zł a to dlatego że silnik pracuje ładnie i jest naprawdę w dobrym stanie.
Za tą cenę uważam że chyba się sprzeda, dodaje możliwość przed demontażem odpalić silnik i się przejechać.
Dzięki wszystkim za opinie.
Temat można usunąć odpowiedni temat o sprzedaży pojawi się w odpowiednim miejscu
Za tą cenę uważam że chyba się sprzeda, dodaje możliwość przed demontażem odpalić silnik i się przejechać.
Dzięki wszystkim za opinie.
Temat można usunąć odpowiedni temat o sprzedaży pojawi się w odpowiednim miejscu