[B3 2.3 20V] Problem z dostępnością wydechu.
-
- Forum Audi 80
[B3 2.3 20V] Problem z dostępnością wydechu.
Witam Panowie, bardzo prosze o pomoc, potrzebuje zmienić środkowy i końcowy wydech w mojej 20'tce. Problem w tym ze nie da się zamówić oryginalnego "WALKER'a" ani nawet serwis mi nie pomoże bo wycofane.
W takim wypadku skoro nie ma oryginału (bo lubię oryginalne części) chciał bym pozbyć się KAT'a i założyć nowy z kwasówki.
moja prośba jest następująca:
Czy wiecie gdzie mógł bym kupić oryginał albo kto może mi zrobić nowy wydech z kwasówki ale na bardzo dobrym poziomie ?
Myślałem jeszcze o BN-pipes ale 850 EUR to nie mało, wolał bym troszkę taniej taniej.
Dodam ze auto jest z napędem na przód a nie quattro.
Pomóżcie proszę !
W takim wypadku skoro nie ma oryginału (bo lubię oryginalne części) chciał bym pozbyć się KAT'a i założyć nowy z kwasówki.
moja prośba jest następująca:
Czy wiecie gdzie mógł bym kupić oryginał albo kto może mi zrobić nowy wydech z kwasówki ale na bardzo dobrym poziomie ?
Myślałem jeszcze o BN-pipes ale 850 EUR to nie mało, wolał bym troszkę taniej taniej.
Dodam ze auto jest z napędem na przód a nie quattro.
Pomóżcie proszę !
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
-
- Forum Audi 80
No i klęska.
QS umywa rączki, rurki to pospawają, ale puszek nie "konstruuja". Odesłali mnie jeszcze do firmy ktora sie zwie MG MOTORSPORT - ale nie odpisuja i nie odbieraja.
Jedna firma ktora chetnie sie zajmie tym tematem to ZT ZASTEC TUNING z Łodzi, moze ktos wie cos na ten temat? Wycenili usługę na 1,4 tys. Cena bardzo fajna ale dygotam przed oddaniem ich mojego auta, ale to pewnie juz dla tego ze ja wogole dygotam przed oddaniem komukolwiek mojej audiczki
Maja hamownie,wiec chyba sie z nimi umówie przyhamuje sobie 20tke przy okazji, przed i po zabiegu.
Jak by ktoś miał jakieś doświadczenie z tą firmą to prosze się podzielic.
QS umywa rączki, rurki to pospawają, ale puszek nie "konstruuja". Odesłali mnie jeszcze do firmy ktora sie zwie MG MOTORSPORT - ale nie odpisuja i nie odbieraja.
Jedna firma ktora chetnie sie zajmie tym tematem to ZT ZASTEC TUNING z Łodzi, moze ktos wie cos na ten temat? Wycenili usługę na 1,4 tys. Cena bardzo fajna ale dygotam przed oddaniem ich mojego auta, ale to pewnie juz dla tego ze ja wogole dygotam przed oddaniem komukolwiek mojej audiczki
Maja hamownie,wiec chyba sie z nimi umówie przyhamuje sobie 20tke przy okazji, przed i po zabiegu.
Jak by ktoś miał jakieś doświadczenie z tą firmą to prosze się podzielic.
- Leo
- Forum Audi 80
- Imię: Adam
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
zastec robił mi w 2000 roku moje pierwsze audi 80 - 2.6 v6 i bardzo sobie tą modyfikację wydechu chwaliłem. Cena jest dobra, myślę, że możesz na nich polegać, wprawdzie, u mnie jak zrobili to nie konkretnie u nich, tylko w zaprzyjaźnionym zakładzie, ale byłem mega zadowolony z dźwięku, chipowali mi też te 2.6v6 i też było lepiej.
Jak będziesz robił u nich wydech, to porób zdjęcia od spodu jak to wygląda i jestem również za tym, abyś się shamował przed i po.
Jak będziesz robił u nich wydech, to porób zdjęcia od spodu jak to wygląda i jestem również za tym, abyś się shamował przed i po.
No tak, puszek nie robią i ja na ten przykład mam takową od MG Motorsport, możesz u nich zamówić, a resztę roboty wykonać w QS, aczkolwiek 1,4k zł za cały wydech z tłumikami gdzieś w Łodzi, to super cena, jeśli to jest kwasiak i porządne puszki, to chyba z 1/2 ceny takiego wydechu gdziekolwiek. Nie zastanawiałbym się, tylko czego tyczy ta cena ?
-
- Forum Audi 80
Cena tyczy się całego układu wydechowego od kolana za kolektorem aż po końcówki.
Będę informował jak się sprawa rozwija i jeśli już tam się znajdę to na bank będzie foto foto !
Nie wiem jeszcze czy nie poproszę o o zerknięcie na mapę silnika bo mnie Leo podkusił.
Acz kol wiek chciałem jechać na strojenie dopiero po modach. ale zobaczymy ile $ będą chcieli i za co Wydech jest nadzieja ze będzie w dobrej cenie.
Będę informował jak się sprawa rozwija i jeśli już tam się znajdę to na bank będzie foto foto !
Nie wiem jeszcze czy nie poproszę o o zerknięcie na mapę silnika bo mnie Leo podkusił.
Acz kol wiek chciałem jechać na strojenie dopiero po modach. ale zobaczymy ile $ będą chcieli i za co Wydech jest nadzieja ze będzie w dobrej cenie.
- karolas123
- Forum Audi 80
480 zł u kolegi w sklepie(Bosal ? :roll: ).Jaka cena taka jakość :roll: .
Ja u siebie też przewiduje cały układ z kwasówki.Materiały są,ale czasu brak
[ Dodano: 2011-10-10, 21:26 ]
O taki o http://allegro.pl/audi-coupe-quattro-tl ... 92103.html
Ja u siebie też przewiduje cały układ z kwasówki.Materiały są,ale czasu brak
[ Dodano: 2011-10-10, 21:26 ]
O taki o http://allegro.pl/audi-coupe-quattro-tl ... 92103.html