DynóVWka 16-17.06.2012
16:30 wjazd na plac, droga powrotna przemineła spokojnie choc nie o był osie bez przymusowego postoju... 10Km od domu strzeił mi wąż a liczyłem ze objade na nim a liczniku pykło skromne 849km :mrgreen:
a więc impreza bardzo i to bardzo mnie zaskoczyła :shock: duza frekwencja, dużo ciekawych aut. pogoda elegancka tylko ja nie wziolem sobie krótkich spodenek :jelen: moim zdaniem nie ma sie do czego czepic. organizatorzy staneli na wyskosci zadania :prosze: w przyszłym roku takze planuje sie wybrac...
fajnie było zobaczyc znajome osoby i pozanc nowe wszystkim chce podziekowac
pozdrawiam :piwo:
ps. Misiek dzieki za naklejke
a więc impreza bardzo i to bardzo mnie zaskoczyła :shock: duza frekwencja, dużo ciekawych aut. pogoda elegancka tylko ja nie wziolem sobie krótkich spodenek :jelen: moim zdaniem nie ma sie do czego czepic. organizatorzy staneli na wyskosci zadania :prosze: w przyszłym roku takze planuje sie wybrac...
fajnie było zobaczyc znajome osoby i pozanc nowe wszystkim chce podziekowac
pozdrawiam :piwo:
ps. Misiek dzieki za naklejke
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
audiB2coupe, dzięki wielkie dla Ciebie i Krzyśka za przybycie na DynóVWkę a i wielkie Przepraszam ode mnie ze nie miałem więcej czasu by z Wami porozmawiać... :!: Szkoda tylko, że praktycznie nikt więcej z naszego forum się nie pojawił Aha Metal jeszcze i Leniarcik, ale oni są na miejscu
Jak ktoś chętny na płytkę z imprezy to info będzie na stronie www.dynovwka.pl
Jak ktoś chętny na płytkę z imprezy to info będzie na stronie www.dynovwka.pl