Film Klubowiczow, pomysl drugi.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
czy ja kiedys nie pisalem ze trasa potrafi mi wpasc z dnia na dzien?
i tak sie wlasnie dzisiaj stalo Panowie Szlachta - przepraszam Wszystkich ktorzy zasadzali sie na czwartkowe Szopienice ale nie dam rady sie stawic - trzeba mi do Swinoujscia niestety, albo i stety dla Klubowiczow z lubuskiego i zachodniopomorskiego.
co ma wisiec jednakoz to koniom lzej jak mowia u mnie na wsi - jeszcze bedziecie mieli mnie wyzej uszu
Lucazzz, tym samym musze i Ciebie poprosic o ws3manie sie z bolami, obiecywam jednakoz ze do Kraka trafie na pewno predzej czy pozniej.
aktualizacja w pierwszym poscie.
i tak sie wlasnie dzisiaj stalo Panowie Szlachta - przepraszam Wszystkich ktorzy zasadzali sie na czwartkowe Szopienice ale nie dam rady sie stawic - trzeba mi do Swinoujscia niestety, albo i stety dla Klubowiczow z lubuskiego i zachodniopomorskiego.
co ma wisiec jednakoz to koniom lzej jak mowia u mnie na wsi - jeszcze bedziecie mieli mnie wyzej uszu
Lucazzz, tym samym musze i Ciebie poprosic o ws3manie sie z bolami, obiecywam jednakoz ze do Kraka trafie na pewno predzej czy pozniej.
aktualizacja w pierwszym poscie.
-
- Forum Audi 80
hmmm... ale przeciez wszystkie wieksze imprezy opedzaja u Was ludzie z PIKSAR Studio - nie zamierzam wchodzic im w parade bo nawet sprzetowo kolo nich nie postoje. poza tym to niedziela jest i w te akurat niedziele mam zamiar nie pracowac :mrgreen:bartekziomek89 pisze:deejay.ftb, zapraszamy 17 lipca na Rzeszów Mamy akurat zlot to można by było cos pokręcić
dlaczego sadzisz ze nie notuje sobie kiedy i kogo nagralem? w pierwszym poscie zostawmy aktualnosci, niech nie straszy objetoscia bo nikomu nie zechce sie go czytac.eSPe pisze:trzeba było zostawić grafik odbytych "odwiedzin" bo widzę że w pierwszym poście zamieszczasz tylko te daty i miejsca które się odbędą.
Taka lista z tymi odbytymi nagrywkami może się przyda jako archiwum tournee np w Creditsach filmiku.
sam jestes Credits, nie dalo sie po polsku? <palma>
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Marcin to jest zwykły spot a nie większa impreza Jasna sprawa, że w niedzielę pasuje odpocząć :->deejay.ftb pisze:hmmm... ale przeciez wszystkie wieksze imprezy opedzaja u Was ludzie z PIKSAR Studio - nie zamierzam wchodzic im w parade bo nawet sprzetowo kolo nich nie postoje. poza tym to niedziela jest i w te akurat niedziele mam zamiar nie pracowac :mrgreen:
- Daniello85
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: