Nie ma UFA na zlocie więc jest szansa wygrać :mrgreen:kacper85 pisze:Są zawody w polerowaniu, efekty do oceny dnia następnego.
Grabina 1-5.05.2013 Otwarcie sezonu
Ja też jadę bez przeglądu audi, ale ważne że w końcu Corsa w garażu została
Grabina raczej nigdy nie będzie zlotem aut tak jak się przerodziła Nysa rok temu, bo ma za słaby teren na umiejscowienie aut. Ale z uwagi na wąskie grono zawsze będzie idealnym miejscem na spotkanie dla nas wszystkich. Ja miło wspominam te miejsce i już się nie mogę doczekać, co tym razem będzie się działo :lol:
Do zobaczenia jutro trochę przed 12 na BP w Łomiankach oraz na Statoilu przed Nowym Dworem trochę po 12. <ok>
Grabina raczej nigdy nie będzie zlotem aut tak jak się przerodziła Nysa rok temu, bo ma za słaby teren na umiejscowienie aut. Ale z uwagi na wąskie grono zawsze będzie idealnym miejscem na spotkanie dla nas wszystkich. Ja miło wspominam te miejsce i już się nie mogę doczekać, co tym razem będzie się działo :lol:
Do zobaczenia jutro trochę przed 12 na BP w Łomiankach oraz na Statoilu przed Nowym Dworem trochę po 12. <ok>
Słonik pisze:Tak to widze na chwile obecna
1. Mabro - 70 zł 1osoba 2noce
2. ATLAS - 140 zł 2osoby 2 noce
3. Kolczat - 140 zł. 2osoby 2noce
4. Espe - 140zł 2osoby 2 noce
5. deejay.ftb - 1 osoba 2 noce - 70 zł
6. UBek - 1 osoba 2 noce - 70 zł
7. IC69- 1sza rata 35 zł
8. kacper85- 2 noce 1 osoba -70 zł
9. Żana + Sagem- 2 osoby 2 noce 1 rata - 70 zl
10. Słonik- 1osoba 2 noce
11. bloku- 2 osoby 1 noc - 70 zł
12. chybo101- 1 osoba 2 noce - 70 zł
13. Maszu - 2 noce 2 osoby - 70 zł zaliczka
14 1osoba 2 noce- 70zl
15. Keczy+Malik- 2 osoby 2 noce
16. delik+Paula- 2 osoby 2 noce
17. Edd+eddowa+mały edzik- 3 osoby 2 noce
27osob
A ja , kurde poza listą :?: <buu> <buu> <buu>
A tak na poważnie to poszła wpłata z nazwiska B.......ta co nie wiadomo od kogo to ode mnie, bo jak zwykle zapomniałem się podpisac. :mrgreen:
Stwarzam takie różne problemy ,zeby było komu pozniej piwo za to postawić haha
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dobra... trasa opanowana, auto wyglancowane, z tym ze jest mokro i nie zapowiada sie na slonce, mam nadzieje ze bedzie gdzie tam umyc samochod w razie czego?
prosilbym Sloniu abys w miare mozliwosci puscil mi smsa z dokladnym adresem bo nie wiem czy to jezioro za lackiem bedzie widoczne na tyle zeby sie do niego kierowac
do zobaczenia na miejscu :mrgreen:
prosilbym Sloniu abys w miare mozliwosci puscil mi smsa z dokladnym adresem bo nie wiem czy to jezioro za lackiem bedzie widoczne na tyle zeby sie do niego kierowac
do zobaczenia na miejscu :mrgreen:
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Wraz z Emilą już wróciliśmy. Niestety konieczność ale gdyby nie to zostalibyśmy z ekipą (zwłaszcza pozdrowienia dla Piotra i Pawła oraz Cyganuuuffff :mrgreen: )
Miło było poznać stare nowe twarze jak i tych, z którymi już wcześniej miałem przyjemność.
Pzdr 4 @ll
Teraz czas na obowiązki :-|
Miło było poznać stare nowe twarze jak i tych, z którymi już wcześniej miałem przyjemność.
Pzdr 4 @ll
Teraz czas na obowiązki :-|
Ostatnio zmieniony 02 maja 2013, 22:02 przez bloku, łącznie zmieniany 1 raz.